Robert Turcesu vrea la Eurovision 2013

In seara aceasta am aflat intamplator ca Robert Turcesu, omul cu o bila neagra si una alba, cel putin asa se prezenta cu ceva timp in urma la o emisiune, doreste sa mearga la Eurovision 2013. Si asta nu ca spectator, prezentator ci vrea sa cante. Ce-i drept nu a cantat rau in emisiunea lu’ Maruta..fiind playback, totul a fost foarte bine. Dar playback poate oricine chiar si un surdomut.

Cine stie, poate si-a gresit vocatia, si maine poimaine face duet cu Inna. Mi se pare totusi un pas mare, adica putea si el sa inceapa mai de jos, un Romanii au talent, dupa Vocea Romaniei si mai pe urma la Eurovision.

Eu am impresia ca multi oameni care apar pe sticla, la sticla televizorului ma refer, au impresia ca ei pot sa faca orice. Exemple sunt destule; Mircea Badea stie tot, nu il poate contrazice nimeni. Dan Diaconescu la fel e un super specialist, cumpara toate fabricile, ce mai, cumpara toata Romania si evident domnul Turcesu care vrea sa devina un celebru cantaret care canta doar playback.

4 comments

  1. Abia acum ai aflat de turcescu? Urla Badea de 10 zile, ii canta melodia (are voce mai buna !!!), a modificat versurile… Cred ca ar trebui sa ii ia locul!!! 😉

  2. Din cauza asta Romania nu ajunge decat foarte rar pe un loc de vaza la Eurovision…pentru ca li se permite tuturor … sa cante! Vai de noi…

  3. Criss@

    Am ,, alergie ‘’ la Badea, nu ma uit la ce debiteaza la tv…ultimile emisiuni vazute erau despre cat de vertical e motanul Felix….nu mai rezist sa vad cu Badea mozoleste un fund de babalac comunist.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.