Am scapat de TelPark dar vine TimPark – Primarul de la Timisoara s-a defectat

Timisoara a mostenit de la vechea conducere a orasului un sistem de taxare al parcarilor destul de contestat. Si aceasta nu pentru felul de functionare, ci mai mult pentru firmele implicate, impartirea banilor, etc. Incepand cu luna martie vom beneficia de un sistem de taxare al parcarilor ceva mai tampit. Si asta deoarece nu vei putea parca in Timisoara daca nu ai un telefon mobil…

Da ,mai toti avem un telefon mobil, insa sunt unii oameni in varsta care nu se descurca sa faca plati prin sms, plus mai sunt unii care poate nu au telefon, credit pe telefon,.. de ce sa fie obligatoriu sa ai telefon ?

Deci daca ajungi la Timisoara si vrei sa parchezi masina ai doua optiuni:

– platesti prin sms.
– cumperi un voucher de la chiosc si il activezi printr-un apel telefonic.

Daca nu ai telefon ,nu parchezi, deci soferii care trec prin Timisoara si nu au telefon au sanse foarte mari sa primeasca o amenda.

Trecand peste toate astea ma asteptam sa evoluam un pic, adica banii din parcare sa ajunga in proportie de 100% la bugetul local, insa nu e asa. Primaria va incasa 50%, iar operatorul cealalta felie de 50%. Pana la urma aceeasi bascalie doar ca e alt primar la primarie.

4 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.