zambesc.com RSS Feed

Am scapat de TelPark dar vine TimPark – Primarul de la Timisoara s-a defectat

Timisoara a mostenit de la vechea conducere a orasului un sistem de taxare al parcarilor destul de contestat. Si aceasta nu pentru felul de functionare, ci mai mult pentru firmele implicate, impartirea banilor, etc. Incepand cu luna martie vom beneficia de un sistem de taxare al parcarilor ceva mai tampit. Si asta deoarece nu vei putea parca in Timisoara daca nu ai un telefon mobil…

Da ,mai toti avem un telefon mobil, insa sunt unii oameni in varsta care nu se descurca sa faca plati prin sms, plus mai sunt unii care poate nu au telefon, credit pe telefon,.. de ce sa fie obligatoriu sa ai telefon ?

Deci daca ajungi la Timisoara si vrei sa parchezi masina ai doua optiuni:

– platesti prin sms.
– cumperi un voucher de la chiosc si il activezi printr-un apel telefonic.

Daca nu ai telefon ,nu parchezi, deci soferii care trec prin Timisoara si nu au telefon au sanse foarte mari sa primeasca o amenda.

Trecand peste toate astea ma asteptam sa evoluam un pic, adica banii din parcare sa ajunga in proportie de 100% la bugetul local, insa nu e asa. Primaria va incasa 50%, iar operatorul cealalta felie de 50%. Pana la urma aceeasi bascalie doar ca e alt primar la primarie.

, , , ,
4 Comentarii
 1. Sandu :

  A zis pe data de 19 februarie, 2013

  Parcare prin SMS, am auzit-o si pe asta happy

 2. nic :

  A zis pe data de 19 februarie, 2013

  fix cand credeam ca nu mai pot auzi ceva nou laughing

 3. Dan :

  A zis pe data de 20 februarie, 2013

  De ce va mai inscrieti pe alte site-uri ca blog dofollow… cand sunteti nofollow ? big grin

 4. dePop :

  A zis pe data de 20 februarie, 2013

  Dan @

  Nu m-am inscris niciunde si habar nu am cum sunt cu blogul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*