Dupa gimnastica Nadia Comaneci s-a apucat de saltele – Pensionarii o platesc

Pe Nadia Comaneci o cunoaste toata lumea, ce nu stia lumea pana acum e ca Nadia se pricepe la facut saltele. Da, nu e nici o exagerare, chiar ea spune intr-o reclama ca a creat o saltea de nota 10. Alti producatori care au traditie de zeci de ani nu au reusit ceea ce Nadia Comaneci a reusit peste noapte. Tot timpul aveam impresia ca cei care au reusit in viata si au un anume statut nu se coboara la mizerii.

saltea nadia comaneci
Foto : Facebook
reclama nadia comaneci

Dar se pare ca m-am inselat. Probabil veti spune ca reclama e reclama, iar doamna Nadia nu are nici o vina. Eu nu as crede acest lucru. Din pacate romanii sunt foarte creduli, mai ales cei varstnici, si mai ales cand vine vorba de personaje din tineretea lor. Iar aceasta ii face sa nu caste deloc ochii si prin urmare casca portofelul mai ceva ca Nadia cracii la Montreal.

Pensionarii o platesc pe Nadia Comaneci

Nu e un zvon e pura realitate din pacate, mare parte a celor care ,, musca” din oferta de 10 sunt pensionari amarati. Adica persoane care strang din dinti, pardon din proteza si din stomac pentru a-si lua o saltea cum are si Nadia. In consecinta banii care i-a incasat Nadia Comaneci pentru reclama sunt de la pensionari. Ma intreb cum doarme Nadia Comaneci ? De un lucru sunt sigur. Sunt convins ca nu doarme pe amarata saltea de nota 10.

Ce ar mai putea urma ?

Pentru bani cred eu ca orice, adica nu m-ar mira daca de maine Nadia Comaneci ar promova pampers pentru adulti. Si nu unul oarecare, ci unul care sa fie de nota 10, adica sa fie folosit pe ambele parti. La a doua folosire si-ar schimba doar culoarea si oarece miros in zona, da ce mai conteaza, ar fi de nota 10.

3 comments

 1. Saptamana trecuta am refuzat banner pe cateva site-uri la nu stiu ce pilula minune.

  Fiecare cu principiile lui, cand vine vorba insa de persoane publice nu ar trebui sa existe loc de asa ceva.

  Cum spunea cineva pe alt site :

  Dupa reclama la margarina, Nadia Comaneci va promova tigarile in randul copiilor.

  Exista antecedente mai grave, pacat….

 2. Probabil ca ai dreptate. Eu cred ca sunt putine vedete, care sa se respecte in asa fel incat sa refuze un contract de publicitate pentru ca nu cred in produsul respectiv.
  Persoane ca Nadia, ar trebui sa promoveze campanii caritabile nu saltele :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.