Vand protectie impotriva asteroizilor

Zilele acestea au aparut o droaie de stiri care ne anunta ca vine sfarsitul. Si asta ca urmare a asteroizilor ce vor veni in vizita pe la noi. Cica sunt foarte multi si au dimensiuni variate. De la marimea unui autobuz pana la suprafete care pot ajunge la kilometri. Deci in scurt timp sa va asteptati la diverse oferte de produse care va vor feri de meteoriti. Ca sa nu pierd ,, startul” vin eu cu prima oferta in acest sens. Tocmai am dat in debara peste o inventie care va poate ajuta dupa caderea unui meteorit. Produsul meu se numeste bumbrela, are garantie. Adica daca nu face fata produsul la un meteorit va dau banii inapoi.

protectie impotriva asteroizilor

In poza se vede doar o mica parte din aparat, asta ca nu cumva sa imi fure cineva inventia. Pretul este unul simbolic, avand in vedere ca acest produs o sa va salveze viata si o sa prindeti tura urmatoare de dinozauri. Deci pretul pentru bumbrela mea e de doar 1000 euro, grabiti-va, stoc limitat. Bumbrela poate fi si personalizata cu mesaje de genul : aici odihneste fraierul care a platit 1000 euro, tarana usoara, sau alte mesaje de genul. Dupa cum spuneam trebuie sa va grabiti, primii o suta primesc si o pana magica pentru gadilat….tocmai am spart o perna, deci sunt proaspete :).

Se pare ca trebuie sa spun stop, tocmai am primit un mail, politicienii imi cumpara toata marfa. Vor sa foloseasca inventia mea impotriva asteroizilor in campania electorala. Adica sa ofere gratuit bumbrelele. Ba mai mult promit sa le imbunatateasca, adica aceste bumbrele vor da locuri de munca, salarii mari, impozite mici, autostrazi, caini cu covrigi in coada, etc.

Deci se schimba textul de pe bumbrele, politicieni vor mesaje de genul : fraieri votati-ne, prostule votul tau conteaza,etc….Eu zic ca ar fi mai bine sa asteptam asteroidul, poate totusi va lovi selectiv. Cine stie, poate va fi mai bine dupa asteroid decat dupa viitoarele alegeri.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.