Jumbo Timisoara

Ieri am vizitat si eu pentru prima data mult laudatul magazin de jucarii Jumbo din Timisoara. Magazin mare, chiar prea mare daca e sa ma gandesc la ce este prin el.
magazin jucarii Timisoara
Sincer ma asteptam la ceva mai mult, adica jucarii mai rasarite decat gasim in bazarul cu marfa din China. Pe tot ce am pus mana avea eticheta Made in China, nu asta ar fi problema ci faptul ca nu am vazut nimic altceva care sa nu pot gasi in orice magazin de jucarii. Doar ca la Jumbo jucariile erau in numar mai mare si puteai sa te plimbi printre rafturi cu un carucior, alte diferente nu prea am sesizat.

Jumbo Timisoara

Pe langa jucarii, Jumbo Timisoara va mai ofera si ceva vesela, perdele, presuri si alte cele trebuincioase casei, deci nu e doar un magazin de jucarii. Personal nu m-a incantat deloc, nimic nou sub soare poate doar la capitolul servire si tratament clienti.

jucarii jumbo

Este primul magazin din Timisoara unde am vazut clienti trasi deoparte si verificati, adica buzunare intoarese pe dos, cautat in caruciorul copilului, etc. Si nu ma refer la copii ci oamenii in toata firea erau verificati. Parca era o secventa dintr-un film cu nazisti. Cativa indivizi de la ordine selectau pe cei care treceau de casele de marcat si ii perchezitionau.

Nu stiu daca se obisnuieste asa ceva undeva, eu am vazut pentru prima data, parca se trece prin vama. E adevarat ca era si foarte aglomerat, dar nu stiu daca acesta este un motiv ca handralaii de la paza sa caute clientii prin buzunare dupa lenjeria lu’ Barbie.

In concluzie Jumbo Timisoara este de vizitat doar daca nu va deranjeaza ca cineva sa va umble printre lucuri gen poseta, carucior copil, etc. Altfel s-ar putea sa nu prea va placa la Jumbo.

One comment

  1. am vizitat magazinul dvsEste foarte frumos.Vreau sa stiu daca pot face comenzi pe un site si care este acela?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.