Cum ar fi sa dormi pe bani ?

Sa nu ma intelegeti gresit, nu e vorba de o saltea unde cineva a ascuns bani. Ci pur si simplu un job care presupune sa dormi, sa stai si in acelasi timp sa castigi bani. Pare ceva de neimaginat, dar acest job exista chiar si in Romania. Si nu e vorba de un job platit prost, ci chiar binisor as spune. Adica peste cat castiga multi romani care dau la lopata sau presteaza alte munci fizice.

Timflex Arad magazin

Si ca sa nu existe dubii adaug si cateva poze cu job-ul in cauza. Dupa cum se vede in imagini, este vorba de o ocupatie care nu cred ca exista in nomenclator. Eu i-as spune ”manechin viu in vitrina”, nu stiu cum ar suna sa te prezinti ca ai aceasta profesie. Dar dupa cum se vede si in imagini, magazinul de saltele Timflex din Arad are un astfel de angajat.

Saltele Arad

Nu este o inventie romaneasca, acest tip de promovare se practica frecvent afara. Pe la noi ceva mai rar, personal sunt adeptul unor astfel de ,, miscari” atipice, sau mai bine spus neconventionale . Sigur au efect, ma gandesc ce s-ar intampla daca o firma de pompe funebre ar recurge la o astfel de metoda :)) ?

Cred ca efectul ar fi maxim, nu stiu daca firma ar mai avea si clienti, dar sigur toata tara ar sti de firma unde sicriile se pot proba :).

Sa revenim totusi la magazinul Timflex Arad, aici saltelele se pot proba, dupa cum ,, vorbeste si vitrina”. Iar daca nici atunci nu e convins clientul poate lua in proba salteaua pentru 2-5 zile fara obligatii. Atentie produsele se pot lua acasa fara manechina din vitrina.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.