Saltele Arad – Un magazin nou Timflex la Arad (P)

Producatorul de saltele Timflex din Timisoara a deschis de curand un nou magazin de prezentare. Este vorba de primul magazin Timflex din Arad. Magazinul se afla intr-o locatie centrala, adresa exacta este bulevardul Revolutiei nr.6, Arad. Intr-un spatiu generos sunt expuse mare parte din produsele marca Timflex.

Timflex arad

Toate produsele se pot proba in magazin, ba mai mult exista posibilitatea unei probe acasa fara obligatia de-a cumpara produsul. Gama este una foarte diversificata, de la saltele ortopedice, superortopedice, la produse din gama premium. Adica saltele din memory in diverse straturi, arcuri impachetate, latex, cea din urma fiind un produs fabricat in Italia, doar husa fiind fabricata la Timisoara. De altfel mai toata materia prima folosita pentru fabricarea saltelelor Timflex provine din Italia. Modul de prezentare si comercializare as putea spune ca este unic, cel putin pe piata din Arad.

saltele timflex arad

Nu exista produs care sa nu poata fi incercat in magazin, sau luat acasa pentru proba fara obligatia de-a cumpara. Ba mai mult toata gama premium de saltele, adica cele din memory, latex, arcuri impachetate beneficiaza in aceasta perioada de o reducere de 30 % din pretul de lista. Din ce am inteles este pentru prima data cand saltelele marca Timflex au aceasta oferta. Pretul cu reducere este pe o perioada determinata, fiind un avantaj creat strict aradenilor cu ocazia deschiderii noului magazin Timflex Arad.

saltea latex

Daca ai dureri de spate, sau pur si simplu nu reusesti sa te odihnesti noaptea, iti recomand sa vizitezi magazinul Timflex din Arad, ai ce sa vezi, ce sa incerci. Recomand cu caldura tot ce are minim 5 cm de memory, chiar si salteaua cu latex mi se pare interesanta. Produsele sunt peste majoritatea celor existente pe piata, diferenta intre materia prima folosita de Timflex si cea folosita de alte firme se simte. Spuma memory produsa de firma Italiana GommaGomma da o nota aparte produselor Timflex, clasand astfel produsele printre cele mai bune si asta nu doar in Romania ci si comparabil cu produse similare din Italia.

saltele memory Arad

Salteaua din latex pe care o comercializeaza Timflex este un produs 95% made in Italia, practic miezul saltelei este fabricat de celebrul producator GommaGomma, Timflex executand doar husa de acoperire a saltelei. La capitolul latex, probabil ca e vorba de cel mai bun latex comercializat in acest moment in Romania.

saltea Arad

De ce sa cumperi o saltea marca Timflex ?

– Calitate superioara, mare parte a materiei prime este din import Italia.
– Garantie reala.
– Consiliere de specialitate in alegerea produsului potrivit.
– Poti proba produsul, chiar si la tine acasa.
– Experienta pe piata italiana.
– Timflex este una din putinele firme care vinde aceleasi produse si in Italia.
– Transport gratuit pana la patul clientului….Si multe altele.

saltele arad

Daca esti din Arad sau imprejurimi, acum e momentul, ocazia, pentru o saltea de cinci stele cu o reducere fantastica de – 30%.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.