Gainusa si-a luat zborul din Cronica Carcotasilor

Celebra Cronica a Carcotasilor nu va mai fi ceea ce a fost, adica din toamna vor lipsi din emisiune Gainusa, Dezbracatu, ba chiar si Mistretu. Practic emisiunea nu va mai fi ceea ce a fost candva. Toate acestea ca urmare a unor neintelegeri intre Huidu si Gainusa. In fine se pare ca problemele existau de multa vreme, iar acum s-a ajuns la despartire. Ambele tabere nu vorbesc concret despre problema, noi nu putem decat sa deducem ca Huidu a haiduit iar Gainusa a cotcodacit si asa s-a rupt lantul de iubire. Personal as inclina balanta catre Gainusa, iar dincolo de acest aspect Huidu atunci cand inca aparea la tv era de umplutura. Comedia are nevoie de talent, iar Huidu nu avea asa ceva. Succes pentru Gainusa si echipa, iar cat priveste Cronica Carcotasilor va fi dificil de gasit inlocuitori.

Cine ar putea sa inlocuiasca echipa de la Cronica Carcotasilor ?

Gainusa ar putea fi inlocuit de Mircea Badea sunt sigur ca Mirciulica si-ar dori sa faca spagatul pe acolo. Acum el nu e potrivit, dar cu mogulul la ananghie ar face un efort poate, poate, va rade cineva si de poantele lui.

Dezbracatu ar putea fi inlocuit cu succes de Gigi Becali, sigur ar in garderoba lui Gigi un costum in dungi si un fular alb. Ca talentat este, doar ca momentan nu este disponibil, cred ca nu are retea, io fi picat semnalul lu’ Gigi.

Mistretul este si el o piesa importanta, cred ca nea Traian fi o solutie, da Basescu. Oricum ramane fara job la toamna, cu spritul este familiarizat. Iar peste cativa ani, dupa eliberare ar putea sa il aduca si pe fratele sau. Practic ar fi doi mistreti, ce mai, ar fi super oferta.

Cu alte cuvinte domnule Huidu ai ingropat Cronica Carcotasilor.

4 comments

  1. Huidu este patron sau ce ? Nu cred ca va lipsi Gainusa, Dezbracatu’ si Mistretu’. Daca ei vor lipsi, nici nu vor mai difuza emisiunea.

  2. Radu @

    Huidu este patron, el detine drepturile pe emisiune din ce stiu eu. Toata echipa era angajata la firma lu’ Huidu.

  3. Este pacat ca s-a ajuns aici insa era de asteptat, a trecut o perioada buna de timp de cand nu mai urmaresc cu aceeasi placere emisiunea. Punct si de la capat ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.