Inca suntem prosti

Tot timplul am urmarit si urmaresc sa rezolv o problema in cel mai scurt timp, in cel mai sigur mod si evident cel mai ieftin. Prin prisma ocupatiei am avut tangenta cu multe afaceri, oameni care conduc afaceri, astfel pot spune ca am vazut mai toate problemele din mai toate unghiurile. Cu toate acestea din cand in cand imi este dat sa vad oameni nepotriviti pe scaune nepotrivite. Desi criza a mai cernut din cei care conduc afaceri fara sa aibe habar..mai exista si astazi oameni care carmuiesc fara sa stie ce anume trebuie sa faca.

Totul pare sa functioneze in functie de dispozitia celui care conduce, adica un fel de CAP (pentru cei care nu stiu CAP= cooperativa agricola de pe vremea comunistilor)…fara planuri, fara strategie…fara marketing si toate cele. Practic un astfel de conducator raspunde cu da sau nu dupa criterii doar de el stiute, iar pe langa acest aspect mai are o preocupare foarte importanta, sa numere banii.

Stiu ca suna ciudat dar in era capitalista in care traim exista astfel de firme, astfel de oameni….persoane care nu stiu sa deschida un mail, dar conduc. Ceea ce este cel mai grav din punctul meu de vedere, aceste persoane au impresia ca fac un lucru bun, iar tot ceea ce iese bine au impresia ca li se datoreaza, desi cu cateva zile se opuneau cu vehementa acelui proiect.

Cu alte cuvinte… si cu regret trebuie sa spun ca inca suntem prosti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.