zambesc.com RSS Feed

Parfumuri cu forta

Nu stiu daca e vorba de parfumuri originale sau de firma, dar ideea e ca la Real Timisoara din Calea Sagului primesti parfum cu forta. Cel putin eu asta am primit astazi. Nu va inchipuiti ca va tine un bodyguard iar altul va indeasa sticla de parfum in buzunar. Lucrurile se intampla ceva mai simplu, o cucoana se apropie tiptila de cei care trec prin Real si desi mai toti ii spun ca nu ii intereseaza parfumul ea insista si pulverzizeaza cu substanta mirositoare in general pe mana trecatorilor.

parfumuri real

Astazi a fost randul meu sa mi se dea cu ,, flit”. Desi am refuzat sa incerc parfumul, domnita insistenta mi-a pulverizat mana cu el. Dupa circa cinci spalari pe maini, inca pute..si pute urat.

In final nu pot decat sa ma bucur ca domnita in cauza nu vindea chiloti de-a lu’ Botezatu, altfel poate ma trezeam cu unii peste pantaloni sau poate pe cap. Imi plac vanzatorii care stiu sa vanda, dar e un pic prea exagerata metoda. Nici nu vreau sa ma gandesc ce patesc cei care sunt asteptati acasa de o persoana geloasa si trebuie sa dea explicatii pentru mirosuri straine.

, , ,
2 Comentarii
  1. ana :

    A zis pe data de 27 noiembrie, 2013

    tipa e ceva gen „sa sune telefonul.. vreau sa sune telefonul acuuum” nu? laughing))

  2. dePop :

    A zis pe data de 27 noiembrie, 2013

    laughing))..ha, ha ceva de genul


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*