Topul saracilor din Timisoara

Timisoara ca orice alt oras din Romania are si ea saracii ei. Si nu e vorba de cei care stau cu mana intinsa, ci de cei care au datorii. Nu e vorba de datorii karmice sau de alta natura, ci e vorba de bani. Deci daca e sa ne luam dupa lista publicata de administratia locala cei mai datori, respectiv cei mai saraci din moment ce au datorii sunt milionarii fratii Cristescu. Adica cei care detin Bega Grup S.A. Un alt sarac care nu si-a platit datoriile este societatea Coca Cola HBC Romania S.R.L.

Acestea sunt doar doua nume din topul saracilor din Timisoara, o duc greu, nu au ce sa manance si de aceea nu si-au platit datoriile. Eu zic sa donam fiecare masa noastra de pranz, poate asa vom achita datoriile acestor oropsiti de soarta, care sunt obligati sa se plimbe cu Maserati…desi sunt cei mai saraci.

Daca in anii trecuti de sarbatori se adunau bani pentru orfani, in acest an am putea face o cheta pentru Bega Grup, nu putem sa ii lasam la greu. Poate ii ajutam sa isi mai schimbe si bolizii din garaj, fabrici de dat pe un leu nu mai sunt..deci doar din donatii.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.