zambesc.com RSS Feed

Topul saracilor din Timisoara

Timisoara ca orice alt oras din Romania are si ea saracii ei. Si nu e vorba de cei care stau cu mana intinsa, ci de cei care au datorii. Nu e vorba de datorii karmice sau de alta natura, ci e vorba de bani. Deci daca e sa ne luam dupa lista publicata de administratia locala cei mai datori, respectiv cei mai saraci din moment ce au datorii sunt milionarii fratii Cristescu. Adica cei care detin Bega Grup S.A. Un alt sarac care nu si-a platit datoriile este societatea Coca Cola HBC Romania S.R.L.

Acestea sunt doar doua nume din topul saracilor din Timisoara, o duc greu, nu au ce sa manance si de aceea nu si-au platit datoriile. Eu zic sa donam fiecare masa noastra de pranz, poate asa vom achita datoriile acestor oropsiti de soarta, care sunt obligati sa se plimbe cu Maserati…desi sunt cei mai saraci.

Daca in anii trecuti de sarbatori se adunau bani pentru orfani, in acest an am putea face o cheta pentru Bega Grup, nu putem sa ii lasam la greu. Poate ii ajutam sa isi mai schimbe si bolizii din garaj, fabrici de dat pe un leu nu mai sunt..deci doar din donatii.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Adi :

    A zis pe data de 28 noiembrie, 2013

    OK, imi donez mouse-ul intru fericirea lor, sau e doar cu bani?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*