zambesc.com RSS Feed

Draga Auchan sunt pretentios si nu ma tratez

Zilele trecute am facut un drum special pana in Auchan Calea Sagului din Timisoara. Scopul, unul simplu, mi s-a facut pofta sa trabaluiesc prin bucatarie si aveam nevoie de smantana. In astfel de situatii prefer smantana varsata, pare mai putin chimica decat cea ambalata in cutii mici.

auchan Timisoara

In fine ajung la Auchan ma indrept catre acea ,, insula” cu mezeluri si lactate. Dupa cateva minute de asteptare sunt interpelat de o doamna cu ,, ce doriti? ” Ii raspund vreau smantana. Ma intreaba cat, pai o caserola mai marisoara, ii raspund.

In acest moment doamna face cale intoarsa la un dulap din mijlocul standului, deschise o usa, inauntru de toate, galeti, farase, ambalaje, mop. Scoate de acolo un polonic ruginit si o hartie igienica, umezeste polonicul la chiuveta, da cu hartia igienica peste polonic. Si in final cu polonicul in mana de care atarna o bucata de hartie igienica vine sa ma serveasca. O intreb de ce nu a folosit polonicul pe care il avea in vitrina, imi raspunde ca trebuie sa puna de prea multe ori. Ii spun ca nu mai vreau smantana. Si ca nu asa doresc sa fiu servit. Cucoana de serviciu se infoaie in pene si imi raspunde :

– da pretentios mai esti domnule.

Draga duduie si draga Auchan sunt pretentios pe banii mei, nimic mai mult. O fi grav sau nu sa fiu pretentios, habar nu am, cert e ca nu vreau sa ma schimb, ci astept o schimbare la voi, ca doar eu platesc.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*