zambesc.com RSS Feed

Cea mai buna Coca Cola

Am descoperit cea mai buna Coca Cola, nu e fabricata in Statele Unite si nici in vreun laborator sofisticat. Cea mai buna Coca Cola este in Maramures, undeva in Muntii Maramuresului. Pe langa faptul ca este cea mai buna cola, mai este si gratuita, curge non-stop atat noaptea cat si ziua. Iata si imaginea cu produsul in cauza :

cea mai buna coca cola

Va recomand sa incercati aceasta bautura incolora si inodora, este fantastica si cum spuneam se afla in Maramures. Probabil ca mai sunt si alte izvoare, insa acesta e unul deosebit. Data viitoare nu o sa ma opresc doar la cola, o sa bat muntii pana o sa dau si de McDonalds. Adica locul acela din munti unde mancarea e gustoasa, unii ii mai spun si stana happy .

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*