Romanii se vor sefi

Nu m-am apucat sa fac sondaje. Deci nicio grija pentru firmele care se ocupa de sondaje. Eu am facut un mic experiment, mai mult de nevoie decat de voie. Adica am postat un anunt de angajare pe cel mai mare site de profil. Anuntul suna ceva in genul : angajam vanzatoare/vanzator magazin prezentare. Dupa 26 de zile de la postarea anuntului am primit 36 de CV-uri. Foarte putin as spune eu, anuntul este unul platit, nu varianta cea mai scumpa, dar platit. Acum doua zile am decis sa schimb anuntul, nu foarte mult doar la titlu. Adica am mai adaugat un cuvant, este vorba de : sef. Adica acum anuntul suna ceva de genul: angajam sef magazin.

Dupa doar 24 de ore de la postarea anuntului surpriza aveam 116 CV-uri, aspiranti din toate categoriile si de toate varstele, de la proaspeti absolventi la fosti directori, sau fosti mecanici, soferi. Cu alte cuvinte romanii vor sa munceasca, dar cu o singura conditie: sa fie sefi altfel nu prea le prieste job-ul.

Probabil pe viitor toate anunturile vor avea cuvantul sef, si vor suna ceva in genul :

Angajam femeie de serviciu sef, angajam muncitor necalificat sef, angajam paznic sef, angajam spalator vase sef, angajam gropar sef.

Si mai vad pe unii la tv care se plang ca nu au de lucru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.