Saltele sau super saltele a la Nadia Comaneci

Dupa tigai si alte lucruri magice, a venit si randul saltelelor sa fie promovate/recomandate de catre o vedeta. Daca pana acum au riscat vedete de calibru mai mic, cum ar fi Mirabela Dauer sau Bahmuteanca, de ceva timp Nadia Comaneci a intrat si ea in breasla aceasta. Nu am nimic impotriva ca o persoana cunoscuta sa promoveze ceva, problema e atunci cand sunt promovate produse nu tocmai ok.

Am inteles atunci cand experimentata Adriana Bahmuteanu a acceptat sa vanda tigai, ca doar avea o relatie indelungata cu acestea, a receptionat probabil foarte multe dupa ceafa de la magnificul ei sot. Dar despre Nadia Comaneci aveam o alta impresie, nu credeam ca ar accepta sa faca o reclama la un produs pe care nu l-a verificat…

Ma intreb oare Nadia Comaneci doarme pe o saltea de 14 cm ?..Cam atat are salteaua pe care o promoveaza, cel putin asta reiese din prezentare 12 cm + 2 cm, dar cei doi centimetri sunt matlasati in husa, adica ajung sa aibe in mare parte 1 cm. Pai la grosimea asta nu vorbim de saltea, ci mai degraba de o plapuma.

Oare doamna Nadia Comaneci a dormit vreo noapte, sau macar o ora pe salteaua pe care o lauda ?…Mult visata saltea de 12 + 2 cm de memory cum apare in prezentare. Sincer nu vad utilitatea a 2 cm de memory, adica sub greutatea unui adult, chiar si a unui copil acest strat moale este egal cu zero. Prezentarea spune insa altceva : ,, se muleaza pe corp, simti ca plutesti „..ma indoiesc ca cei 2 cm de strat memory se vor mula pe corp.

Experimentul e unul simplu, punem un burete de 2 cm pe o suprafata dura sau semidura sa vedem care e efectul…pai nimic, zero.. Cam tot asta inseamna si 2 cm de memory.

Iar daca ma gandesc bine o astfel de saltea pe o somiera e destul de riscanta, adica orice persoana mai grea de 50 kg care s-ar ridica in picioare risca sa ajunga cu tot cu saltea prin lamelele somierei.

Din pacate grosul clientilor pentru un astfel de produs sunt pensionarii iar produsul este frumos prezentat, girat/garantat de o persoana publica extrem de iubita. Iar pe langa toate acestea salteaua inglobeaza in prezentare mai toate calitatile de care s-a auzit : este saltea ortopedica, are memory, este anatomica, etc………………. Toate astea fac din pensionarul saracacios o victima sigura, ce nu fac oamenii la batranete pentru sanatate…Probabil unii se si vad facand podul sau sfoara dupa o saptamana pe salteaua cu pricina.

De ce sa fii acceptat Nadia Comaneci un astfel de compromis ?… pentru bani ?..nu o credeam asa de saraca…pacat.

One comment

  1. Saltele de 14 cm, margarina si alte porcarii doar pentru a pune mana pe niste bani. Oare chiar mai au nevoie de bani persoanele astea? Chiar trebuie sa ne bage pe cat niste porcarii in schimbul unor anumite sume de bani?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.