zambesc.com RSS Feed

Cat costa un bilet la loto ?

Joc relativ frecvent si constant la loto, acum sa nu va inchipuiti ca tot venitul meu merge acolo. Maxim o data pe saptamana, uneori chiar o data la doua saptamani completez si eu doua bilete la joker, asta inseamna patru variante. De ceva timp, mai exact de cand cu reportul la loto 6 din 49, ghiseele loteriei sunt mai tot timpul pline si asta nu ar fi nimic, dar cei care vor sa isi incerce norocul habar nu au ce presupune jocul, cat costa si asa mai departe.

Exista multe persoane mai ales varstnici care pur si simplu intra si cer un bilet la loto, de parca ar cumpara un kilogram de varza murata. Nu am nimic cu ei insa nu inteleg de ce lumea se inghesuie la loto doar atunci cand e report ?…Oare nu le ajunge un castig mai mic, de genul unu, doua milioane de euro, vor minim 7 – 8 milioane de euro ?

Probabil dupa ce isi rup de la gura cativa zeci de lei, stau uneori si la coada sa puna biletul la loto…. iar dupa au o noaptea perfecta… money eyes Cu alte cuvinte noaptea planurilor, noaptea in care se viseaza milionari si nu stiu cum sa imparta banii. Evident extragerea vine ca un dus rece si toate intra in normal…at wits end

Pentru amatorii de loto va recomad sa jucati la joker, e mai ieftin se castiga mai des, adica sansele de castig sunt mai mari. Cat priveste intrebarea cea mai frecventa din ultimile saptamani din agentiile loto : cat costa un bilet la loto ?

Pai un bilet loto 6 din 49 cu trei variante completate costa 14, 50 lei. Evident puteti completa o singura varianta. Iar un bilet loto joker cu doua variante completate costa 6,5 lei.

Succes .

, , ,
3 Comentarii
 1. Ionut :

  A zis pe data de 1 iulie, 2013

  N-am mai jucat de vreo 2 ani la loto si nu pentru ca n-am noroc sau nu cred, pur si simplu nu mai ajung la o agentie si nici pot spune ca e o pasiune. Ma tenteaza mai mult de sarbatori si cand sunt poturi mari.

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 3 iulie, 2013

  nu am jucat niicodata la loto si nu cred ca o voi face.
  ps chiar are succes captcha ala?

 3. dePop :

  A zis pe data de 3 iulie, 2013

  Yamasha@

  E necesar….


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*