zambesc.com RSS Feed

Ai pierdut 1000 de euro ? Ii poti recupera

Daca esti din Timisoara si ai avut ghinion astazi sa pierzi niste bani, adica 1000 de euro, poti sa iti recuperezi bani de la sectia 2 Politie. Nu s-a apucat politia sa ofere despagubiri, banii au ajuns acolo datorita persoanelor care i-au gasit. E vorba de doi tineri de 16 si respectiv 17 ani, care au dat in drumul lor peste bani. E vorba de doua bancnote a cate 500 de euro, banii au fost gasiti in fata Liceului Grigore Moisil, doar bani fara alte documente.

poza europoza 500 euro

Gestul celor doi adolescenti este de laudat, foarte putine persoane ar fi procedat in acest mod. Ceea ce ma nedumireste pe mine e ,, strategia ” politistilor de a gasi pe proprietarul de drept al celor 1000 de euro. In acest moment politistii incearca sa dea de urma proprietarului..cum fac acest lucru ? Ca doar banii nu vorbesc..fie ei si de 500 euro…

Personal nu as fi dat toate informatiile presei, adica unde s-au gasit banii, cati bani, ce fel de bancnote, etc. In acest moment oricine poate revendica banii…Treaba politiei pana la urma, dar in felul acesta nu prea cred ca vor ajunge banii la proprietar.

Cat priveste pe cei doi tineri, merita toata lauda, au facut un gest pe care nu multi oameni maturi il fac. In ziua de astazi corectitudinea e una din cele mai importante si rare calitati, e o bucurie atunci cand auzim ca mai sunt persoane ,, purtatoare ” de bun simt.

, ,
4 Comentarii
 1. Ionut :

  A zis pe data de 28 iunie, 2013

  Mai rar in Romania asemenea persoane. Toata recunosctinta pentru cei doi tineri

 2. Cosmin :

  A zis pe data de 30 iunie, 2013

  Felicitari celor 2 dar ma indoiesc ca intentia lor s-a transformat intr-o fapta buna pana la final. Cine stie unde au ajuns acei bani.

 3. Ionut :

  A zis pe data de 1 iulie, 2013

  Si crezi ca vor ajunge la proprietar? In locul politiei, as fi premiat fiecare dintre cele doua persoane cu cate 500 de euro, asta ca au anuntat fapta.

 4. dePop :

  A zis pe data de 1 iulie, 2013

  Ionut @

  pentru o clipa m-am gandit si eu ca poate politistii impart frateste, dar avand in vedere ca a fost mediatizat cazul….nu prea cred.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*