Cel mai bun restaurant chinezesc din Timisoara

In Timisoara avem cateva restaurante care se vor a fi cu specific chinezesc. Unii chiar reusesc, altii insa mai putin. Bucataria chinezeasca este una destul de complexa, iar un mic artificiu sau adaptare face uneori mancarea necomestibila. De aceea nu prea am incredere in restaurantele care se prezinta ca fiind atat cu specific chinezesc, cat si romanesc, ba mai mult unii pluseaza ca au si specific italian si tot asa. Nu vreau sa denigrez vreun restaurant din Timisoara, dar cunosc cateva povesti mai vechi.

Acum ceva timp, adica pe vremea cand restaurantele chinezesti din Timisoara erau inca in fasa, iar materia prima cum ar fi caracatitele, fructele de mare nu se gaseau in magazinele noastre. Unul din magazine isi tinea ingredientele in vana apartamentului unde locuia proprietarul restaurantului..De unde stiu, cunosc peroana care a inchiriat apartamentul. Acum nu se mai intampla, cel putin asta cred eu dar pe vremuri cam asta era. Ingredientele se gasesc din belsug la tot pasul.

poze mancare chinezeascarestaurant chinezesc Timisoara

Dar sa revenim la intrebare : care este cel mai bun restaurant chinezesc din Timisoara ?

Nu as spune ca vreun restaurant exceleaza, ca este un super restaurant, dar totusi daca ar fi sa aleg as opta pentru : Marele Restaurant Chinezesc. Este vorba de localul de pe strada Simion Barnutiu, nu este un local perfect dar este cel mai bun din Timisoara in acest moment.

Mancarea este buna, servirea la fel, as spune un restaurant acceptabil. Cat priveste pretul, se poate manca bine cu un 50 de lei de persoana. Daca ar fi sa comparam cu alte restaurante din punct de vedere al pretului, putem spune ca e un pic mai scump , dar fiind vorba de mancare chinezeasca eu zic ca este ok.

2 comments

  1. Eu am mancat acolo si pot spune ca mancarea este foarte buna, cel putin comparativ cu alte locuri unde am mai fost.

  2. Sunt de acord cu tine. Și eu comand doar de la ei. Au mâncare bună, livrarea ajunge repede și prețurile sunt decente pentru un chinezesc. Drept este că nu ne-ar strica un restaurant cu adevărat bun, că nici ăsta nu-i cel mai breaz dintre toate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.