zambesc.com RSS Feed

Cel mai bun restaurant din centrul Timisoarei

Este extrem de greu sa faci un top al restaurantelor dintr-un oras. Insa cateva informatii care dau plus unui local pot fi extrem de utile oricarui client. Mai ales atunci cand vorbim de centrul unui oras. Pentru multi insa cel mai bun restaurant poate insemna cel mai scump sau cel mai dichisit. Pentru mine cel mai bun restaturant inseamna si altceva, adica incepand de la servire, produse, ambianta si bineinteles un pret echilibrat, nu vreau pret de fast food, dimpotriva, dar nici nu vreau sa plec dintr-un local cu senzatia ca am platit de trei ori cat face respectivul meniu.

Cum este cel mai bun restaurant din centrul orasului Timisoara ?

In cateva cuvinte ar fi descris cam asa: amplasat intre Opera si Catedrala, are terasa dar si spatiu inchis. Daca cumva nu sunt locuri imediat cineva iti va sari in ajutor, adica ti se aduce un scaun sau chiar o masa. Lumea este amabila, au mai de toate, ma refer la bucataria romaneasca, ambianta placuta, mancarea delicioasa. Pretul extrem de ok, adica poti manca lejer cu 20-30 lei, ceea ce mi se pare super ok, avand in vedere ca vorbim de restaurant in zona zero a orasului Timisoara.

Restaurantul descris mai sus exista si se numeste Club XXI, iar in opinia mea daca adunam toate restaurantele din zona si le ,, cantarim”, rasfoim, etc…restaurantul Club XXI este cel mai bun. Iar punctul forte as spune eu sunt angajatii, care au grija sa nu piarda niciun client si mai mult de atat vor clientii multumiti.

Recomand acest local mai ales terasa, in aceasta perioada e incantatoare, florile din jurul ei dau un efect aparte locatiei. Aseara am poposit pe terasa acestui local, nu a fost prima data, dar m-a impresionat amabilitatea celor de la Club XXI, asa ca am decis ca merita o ,, bila alba” si implicit titulatura de cel mai bun restaurant din centrul orasului Timisoara.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Ionut :

    A zis pe data de 19 iunie, 2013

    Vezi tu, nu doar meniul conteaza sau preturile, multi se leaga de personal si bine fac. Dpmdv, personalul reprezinta 30% din alegerea in privinta locului in care o sa serversc o bautura sau o portie de mancare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*