Top cei mai mari betivani ai lumii

Ura, ura, rusii au fost invinsi..Da, rusii nu mai sunt pe primul loc la consumul de alcool. Ba chiar au ajuns pe un loc ,, rusinos” patru. Onoarea pentru cei mai mari consumatori de alcool din lume le revine moldovenilor. Da, ati auzit bine, in sfarsit si Moldova are cu se se mandri. Este vorba de 178 de sticle de vin pentru fiecare cetatean moldovean /an, sau celor care nu…

Cel mai bun restaurant din centrul Timisoarei

Este extrem de greu sa faci un top al restaurantelor dintr-un oras. Insa cateva informatii care dau plus unui local pot fi extrem de utile oricarui client. Mai ales atunci cand vorbim de centrul unui oras.

Top enigme romanesti

Avem foarte multe lucruri care sunt enigme pentru cei care nu locuiesc in aceasta tara. Insa exista cateva aspecte care sunt o enigma pentru noi insine.

Cele mai periculoase drumuri din lume

The Telegraph a publicat de curand un top cu cele mai periculoase sosele din lume. In acest clasament au fost incluse atat drumuri inguste din zone montane, cat si autostrazi care traverseaza sute de kilometri din tinuturi nelocuite.

Cea mai cunoscuta mancare din lume

De curand s-a incheiat un sondaj care avea ca scop realizarea unui top al celor mai cunoscute mancaruri din lume. Pe primul loc au iesit pastele, probabil aceasta si datorita faptului ca metoda de preparare a pastelor poate fi una rapida si simpla.

Aventuri de iarna

Pentru ca iarna nu a trecut inca va las un filmulet amuzant, sa vedeti cu ce se mai distreaza lumea prin alte colturi ale lumii.

Statistica sanselor, la concursul eMAG

Dupa multa munca, am reusit sa ajung si eu la 4 sanse. Evident, la concursul eMAG. Si cu ocazia asta am observat sa afiseaza, undeva in dreapta jos, sub numarul de sanse, si o mini statistica. Bine, probabil ca au reparat si afisarea sanselor. Astfel, se pare ca pana acum, in topul general:

Cele mai tari filme de animatie

Nu stiam exact cum sa aleg titlul. :blushing: De fapt despre ce e vorba: am adunat cele mai indragite/vizualizate/cautate filme de animatie si le-am pus intr-o mica aplicatie (Bix) unde pot fi votate de catre oricine. Totul intr-un scop pur distractiv.