Top cei mai mari betivani ai lumii

Ura, ura, rusii au fost invinsi..Da, rusii nu mai sunt pe primul loc la consumul de alcool. Ba chiar au ajuns pe un loc ,, rusinos” patru. Onoarea pentru cei mai mari consumatori de alcool din lume le revine moldovenilor. Da, ati auzit bine, in sfarsit si Moldova are cu se se mandri. Este vorba de 178 de sticle de vin pentru fiecare cetatean moldovean /an, sau celor care nu se incurca cu vinul, 17,4 litri de tarie.

Asta ar fi media, dar sigur mai sunt si unii care nu pot consuma alcool, poate din cauza faptului ca inca sug, merg pe lapte praf sau alte cauze. Astfel cu siguranta exista cetateni care duc greul cu 2-3 litri de licori bahice consumate in fiecare zi.

In concluzie; bravo Moldova..Dupa exportul masiv de balerine, ati iesit in frunte si cu betivanii. Cam asa arata podiumul cu betivani :

1. Moldova
2. Belarus
3. Lituania
4. Rusia

Romania se afla pe un loc 8, in coborare de pe 5. Probabil generatia care vine din spate nu prea tine la bautura, de aici ne-a iesit noua consumul mai mic. Ca betivani cam tot atatia avem …Ar trebui sa facem contestatie :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.