Cele mai frumoase suv-uri

De ceva anii incoace mai toti producatorii de masini au incercat sa ,, sufle” in teva de esapament cu scopul de-a scoate o masina mai ,, umflata in pene”. Unii au reusit, altii au copiat, iar cativa au facut oarece compromisuri trimitand pe strazi niste strutocamile cu roti. Nu criticam pe nimeni, incercam cateva pareri despre cele mai frumoase suv-uri. Insa daca imi spunea cineva acum douazeci de ani ca pe poarta Dacia va iesi un suv, sincer nu prea i-as fi dat crezare. Nici faptul ca si celebrul Porsche va face un suv in care vor incapea doua, trei din modelele mai vechi, nu prea ar fi fost credibil acum ceva ani. Evident piata dicteaza, mai urmeaza bicicletele sa treaca printr-o asemenea transformare si vom fi 4×4 peste tot.

Un top al preferintelor este extrem de greu de realizat, ma refer aici daca e sa intrebam pe toata lumea. Aceasta deoarece unii asociaza masina cu soferii de suv-uri care de cele mai multe ori sunt idioti. Iar pentru alti un suv intra la categoria ,, strugurii la care nu ajungem sunt urati si acrii ”. Sunt sigur insa ca majoritatea soferilor daca ar fi sa aleaga in a avea sau nu si un suv in garaj, ar opta pentru ,,da”.

Top cele mai frumoase suv-uri

Locul I BMW X6

Locul II Range Rover

Locul III Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, ba chiar si un suv de la Mercedes s-ar incadra :).

Ignorand ,, potarnichile” de la Peugeot, Opel si alte marci mai economice care au ,, atacat ” nisa de lux, mai toate svu-rile sunt ok. Adica siguranta, fiabilitate si confort. Pacat ca mai sunt unii care in loc sa mearga pe un design original s-au apucat sa copieze.

Nu mi se pare deloc original designul celor de la Mercedes CLG Coupe….O copie urata dupa BMW X6. Daca Mercedes ar fi copiat in totalitate X6 -ul de la BMW ar fi avut in suv Mercedes reusit :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.