zambesc.com RSS Feed

Anunturi pentru cunoscatori, adica pentru fraieri

De ceva vreme textul ; ,, pentru cunoscatori” a inceput sa aibe o alta insemnatate. Nu e vorba de vreo parola magica, ci pur si simplu ,, pentru cunoscatori ” a devenit sinonim cu ,, pentru fraieri”. Nu e vreo descoperire facuta de mine, e pur si simplu o constatare. E suficient sa ,, rasfoim” un site de anuturi sa dam peste textul magic. O groaza de gheseftari folosesc acest text magic ca sa isi mascheze pretul exagerat la vanzarea unor obiecte. Cu alte cuvinte gasesti un obiect oarecare la pret de cinci ori fata de piata, doar ca vanzatorul pune cireasa pe tort pardon anunt; ,, doar pentru cunoscatori”.

Daca sunteti ,, necunoscator” puteti cumpara mai ieftin de dincolo, dar daca sunteti cunoscator,, luati de aici” la super pret. Cu alte cuvinte daca te intereseaza o masina si dupa lungi cautari gasesti un cazan cu sigla BMW trecut de 20 de ani, dar la pretul unuia tinerel. Iar in coada anuntului apare fraza magica ,, pentru cunoscatori” eu zic sa te grabesti, cine stie o fi fost masina cu care s-a plimbat Mihai Viteazul sa faca Unirea.

Mai greu de inteles e la afaceristi care vand animale pentru ,, cunoscatori ”. Nu de alta da e greu de demonstrat ca gasca scoasa la vanzare pentru ,, cunoscatori” a fost gasca lu’ Madonna sau a nu stiu care preasfant…Iar gasca evident canta ca Madonna sau face minuni ca Mama Omida, dupa caz.

, ,
Un Comentariu
  1. Ianu :

    A zis pe data de 18 ianuarie, 2017

    Mare atenție ka anunțurile de pe olx, tot mai multe tepe. Pe lângă cei care din start vor sa păcălească mai sunt alții care nu ridica produsele. Recomand sa nu trimiteti marfa fără avans.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*