Va place pizza la metru ?

Zilele trecute am ajuns la restaurantul Vanila din Timisoara, o locatie frumoasa. Meniul, unul destul de bogat si diversificat, inclusiv pizza, doar ca aceasta nu avea o forma obisnuita. Nu era rotunda cum e de obicei, ci una in format dreptughiular, adica pizza la metru. Trebuie sa recunosc ca e interesanta prezentarea, insa nu e deloc practica. Este mai dificil de ,, amplasat” pe masa, manevrat, etc. Iar cea mai…

Restaurantul Casa Bunicii Timisoara si-a pierdut bunica

Casa Bunicii este un restaurant relativ nou de prin Timisoara, pana ieri nu i-am trecut pragul. Insa am tot auzit ca bucataria de la Casa Bunicii ar face toti banii. Nu stiu exact cum au ajuns la mine aceste informatii, cred ca a fost un marketing foarte bun, deoarece eu chiar eram convinsa ca se mananca foarte bine. In realitate mancarea de la Restaurant Casa Buncii nu e deloc

Cat lasam bacsis la restaurant ?

Din cand in cand mai mananc si eu pe la restaurant, unele locatii sunt mai cu pretentii, altele nu prea. Adica in unele restaurante platesc 30 de lei pe o masa, iar in altele nu reusesc sa ma satur nici cu 50-70 de lei si asta atunci cand nu sunt flamand.

Cel mai bun restaurant din centrul Timisoarei

Este extrem de greu sa faci un top al restaurantelor dintr-un oras. Insa cateva informatii care dau plus unui local pot fi extrem de utile oricarui client. Mai ales atunci cand vorbim de centrul unui oras.

De ce pute in hoteluri ?

Probabil vor spune unii ca nu in toate holelurile miroase urat, este adevarat..Dar in majoritatea hotelurilor, pensiunilor din clasa medie de confort, adica 3 stele persista un miros neplacut.

Ce greseli comit managerii restaurantelor

Cum am fost in cautarea unui restaurant pentru nunti am vorbit cu cativa manageri si am vizitat cateva restaurante. Dupa experienta de ieri, ce greseli am descoperit eu ca comit unii manageri ai restaurantelor, pierzand astfel ceva clienti.