zambesc.com RSS Feed

De ce pute in hoteluri ?

Probabil vor spune unii ca nu in toate holelurile miroase urat, este adevarat..Dar in majoritatea hotelurilor, pensiunilor din clasa medie de confort, adica 3 stele persista un miros neplacut. E ciudat ca mirosul este identic, nu conteaza ca esti la Brasov sau in Constanta, toate miroase a incapere neaerisita, mucegai si alte mirosuri neplacute. Acelasi miros neplacut te insoteste si in restaurant, pana la urma te obisnuiesti, dar prima senzatie te face sa regreti alegerea facuta.

Nu pot sa inteleg de ce un proprietar de hotel, pensiune care a investit o gramada de bani nu se ocupa si de acest aspect. Daca afara sau chiar si la noi hotelurile mai de lux cauta sa personalizeze incaperile cu mirosuri diferite dar foarte placute in acelasi timp, ceilalti in schimb nu dau nici o importanta acestui aspect.

In concluzie avem doua categorii de hoteluri cele care put si cele care miros frumos sau macar acceptabil…….asta pe langa clasificarea data de stele. Pacat ca reclamele nu au miros ca ar fi mai simplu sa alegem hotelul la care ne cazam.

, , , ,
10 Comentarii
 1. Laurentiu :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Cel mai bine este daca ai mers intr-un hotel si ti-a placut…cu siguranta revii si nu cred ca mai simti nevoia sa experimentezi alte mirosuri.

 2. Kizi :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  te cred, eu am inchiriat o camera de pensiune vara trecuta la munte, in poza pe net totul a fost deosebit, pacat ca nu ne-a informat despre mirosul de mucegai care persista peste tot…

 3. oni :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Intr-adevar e o problema destula de frecventa, iar eu cum am o sensibilitate la mirosuri, foarte rar gasesc ceva sa mi se para ok. PE langa faptul ca aceste aspecte importante la sa de dorit, mai au si niste preturi piperate de zici ca-i lux…

 4. teri :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Da, ai dreptate. Si mai degraba poti accepta o camera mobilata mai modest dar cu un aer proaspat, decat una foarte utilata, dar care duhnese.

 5. dana :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Am intalnit hoteluri si de 4 stele in care mirosea cumplit a mucegai, si asta in mamaia unde dai bani pentru o noapte de te ustura buzunarul o luna.

 6. Marian :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  unele hoteluri miros frumos iar pensiuni eu aleg pe cele care au casute din lemn big grin

 7. seby :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  nu numai in Romania se intampla asta.

 8. Beni :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Mie imi place sa-mi duc perina de acasa( in cazul in care calatoresc cu masina), nu-mi place mirosul lenjeriilor de pat de la hotel/motel/pensiune.

 9. Mama :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  In general mirosul neplacut este dat de mucegai si de camere neairisite. Daca hotelul are un grad de ocupare mic, sunt camere care nu sunt prea folosite si in consecinta nu sunt aerisite.
  Eu am nimerit o data intr-o camera cu mucegai in care sa dat cu mult parfum, am avut o senzatie foarte neplacuta

 10. Otilia :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  pt ca din pacate gandesc ca un roman cu toate ca au o afacerestraight face


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*