De ce pute in hoteluri ?

Probabil vor spune unii ca nu in toate holelurile miroase urat, este adevarat..Dar in majoritatea hotelurilor, pensiunilor din clasa medie de confort, adica 3 stele persista un miros neplacut. E ciudat ca mirosul este identic, nu conteaza ca esti la Brasov sau in Constanta, toate miroase a incapere neaerisita, mucegai si alte mirosuri neplacute. Acelasi miros neplacut te insoteste si in restaurant, pana la urma te obisnuiesti, dar prima senzatie te face sa regreti alegerea facuta.

Nu pot sa inteleg de ce un proprietar de hotel, pensiune care a investit o gramada de bani nu se ocupa si de acest aspect. Daca afara sau chiar si la noi hotelurile mai de lux cauta sa personalizeze incaperile cu mirosuri diferite dar foarte placute in acelasi timp, ceilalti in schimb nu dau nici o importanta acestui aspect.

In concluzie avem doua categorii de hoteluri cele care put si cele care miros frumos sau macar acceptabil…….asta pe langa clasificarea data de stele. Pacat ca reclamele nu au miros ca ar fi mai simplu sa alegem hotelul la care ne cazam.

10 comments

  1. Cel mai bine este daca ai mers intr-un hotel si ti-a placut…cu siguranta revii si nu cred ca mai simti nevoia sa experimentezi alte mirosuri.

  2. te cred, eu am inchiriat o camera de pensiune vara trecuta la munte, in poza pe net totul a fost deosebit, pacat ca nu ne-a informat despre mirosul de mucegai care persista peste tot…

  3. Intr-adevar e o problema destula de frecventa, iar eu cum am o sensibilitate la mirosuri, foarte rar gasesc ceva sa mi se para ok. PE langa faptul ca aceste aspecte importante la sa de dorit, mai au si niste preturi piperate de zici ca-i lux…

  4. Da, ai dreptate. Si mai degraba poti accepta o camera mobilata mai modest dar cu un aer proaspat, decat una foarte utilata, dar care duhnese.

  5. Am intalnit hoteluri si de 4 stele in care mirosea cumplit a mucegai, si asta in mamaia unde dai bani pentru o noapte de te ustura buzunarul o luna.

  6. unele hoteluri miros frumos iar pensiuni eu aleg pe cele care au casute din lemn ­čśÇ

  7. Mie imi place sa-mi duc perina de acasa( in cazul in care calatoresc cu masina), nu-mi place mirosul lenjeriilor de pat de la hotel/motel/pensiune.

  8. In general mirosul neplacut este dat de mucegai si de camere neairisite. Daca hotelul are un grad de ocupare mic, sunt camere care nu sunt prea folosite si in consecinta nu sunt aerisite.
    Eu am nimerit o data intr-o camera cu mucegai in care sa dat cu mult parfum, am avut o senzatie foarte neplacuta

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.