zambesc.com RSS Feed

Master chef pe aratura

Imi place emisiunea Master chef, dar nu inteleg de ce sunt pusi concurentii sa isi prezinte problemele personale…..Pana la urma fiecare are cate o poveste dupa care se poate ecraniza o telenovela. Nu am nimic cu acesti oameni, fiecare din noi avem probleme, mai mari sau mai mici..dar de ce sa strici emisiunea cu asa ceva ? Daca vreau sa vad emisiuni cu povesti dramatice ma uit in alta parte, Master chef ar trebui sa ramana la statutul de concurs culinar, un spectacol culinar………si nu acrituri din viata cotidiana.

Audienta nu inseamna doar morti, boli incurabile, orfani si lacrimi, sau cel putin nu asta vreau eu sa vad la Master chef. Cat priveste proba cu ceapa…..total nepotrivita, nu mi se pare o metoda corecta in a tria, alege un bucatar. Poti fi un bun taietor de ceapa, dar mancarea ta sa fie de cantina, plus ca nu vad de ce trebuia ca cei care au castigat sortul, sa il returneze pentru ca nu au taiat bine ceapa…O fi la fel si cu cel care va castiga banii ?…returneaza banii si ramane cu sortul…big grin

, , ,
11 Comentarii
 1. Marian :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2012

  Ai dreptate. Nu se pune accent suficient pe talentul concurentului atat de mult cat ar trebui. Romania se bucura de un mare patrimoniu culinar nevalorificat, dar la noi se vand mai eficient telenovelele decat talentul

 2. oni :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2012

  Io nu am apucat sa vad emisiunea asta panaa cuma…decat prezentarea in reclame, dar dupa ce vad acolo mi se pare o tampenie! Niste rahati de bucatari care fac pe despteptii si isi bat joc de saracii participanti! S-or pricepe ei la bucatarie, dar sa interactioneze cu oamenii inca nu au invatat suficient….

 3. Maria :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2012

  astea sunt regulile straight face bune sau nuhappy

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Sunt pusi sa isi prezinte si astfel de probleme pentru ca prinde la public…romanu’ e interesat si a fost interesat tot timpul de gradina vecinului.

 5. Kizi :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  pai iti spun de ce cred eu ca isi pusi sa povesteasca; deoarece pare mult mai interesant asa, sa o vezi pe fata aia de 20 de ani care a ramas orfana si a muncit din greu nu stiu pe unde si acum incearca sa iasa din anonimat gatind deosebit de bine..

 6. dePop :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Kizi@

  O poveste nuantata gen Cenusareasa e una, dar sa povestesti ca tu tocmai ai plecat din spital unde este internat tatal tau care e pe moarte…dar tu ai lasat pe acesta ca sa vii la Master Chef..e prea mult..plus, alte si alte povesti patetice.

 7. Marian :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  am vazut emisiunea tipic romanilor trebuie sa gasim si noi o poveste despre care sa vorbim ca astfel nu e bine doar sa fii bucatar

 8. seby :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  asteptam pana la final si vedem daca se va merge si in aceasta emisiune pe cazul social.

 9. Otilia :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  ceapa e o leguma de baza in bucatarie..iar tu ca viitor master chef daca ajungi sa gatesti intr-un restaurant si tai ceapa mare … clientul iti va face repros..si nu isi doreste nimeni acest lucru..parere mea!

 10. Fireman :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  Sunt sigur ca la sfarsit castiga povestea, nu reteta!!
  ceva genul „Dansez pentru tine”!

 11. Giulia :

  A zis pe data de 10 aprilie, 2012

  Mie nu imi place aroganta prezentatorului brunet cum il cheama, este mai ceva ca Mihai Petre laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*