Conacul Drahneilor

Conacul Drahneilor este locul unde am poposit in scurta mea vacanta de prin Maramures. Conacul este de fapt o pensiune proaspat construita, insa constructia acesteia respecta toate regulile unei case de lemn autentice de prin partile locului.

Cum sa iti faci o pensiune, hotel

Nu sunt arhitect si nu detin vreo formula magica, dar cred ca pot ajuta pe cei care vor sa isi construiasca un hotel sau o pensiune. Ma refer la cei care tintesc nivelul de trei stele in ceea ce priveste confortul.

Cazare Baile Felix

Astazi sunt din nou in deplasare prin Oradea, doar ca spre deosebire de alte dati trebuie sa raman cateva zile, deci trebuie sa ma cazez. Cum era normal am cautat in prealabil o pensiune pe internet,

De ce pute in hoteluri ?

Probabil vor spune unii ca nu in toate holelurile miroase urat, este adevarat..Dar in majoritatea hotelurilor, pensiunilor din clasa medie de confort, adica 3 stele persista un miros neplacut.

Daca sunteti in cautare de cazare in Sinaia va fac si o mica recomandare

Acum cand ma uitam prin pozele din telefon, am dat peste cele facute in Sinaia. Si am revazut pensiunea in care am fost cazati. Asa ca daca sunteti in cautarea unui loc de cazare in Sinaia va recomand pensiunea Piatra Soimului.