zambesc.com RSS Feed

Restaurantul Casa Bunicii Timisoara si-a pierdut bunica

Casa Bunicii este un restaurant relativ nou de prin Timisoara, pana ieri nu i-am trecut pragul. Insa am tot auzit ca bucataria de la Casa Bunicii ar face toti banii. Nu stiu exact cum au ajuns la mine aceste informatii, cred ca a fost un marketing foarte bun, deoarece eu chiar eram convinsa ca se mananca foarte bine.
Restaurant Casa Bunicii
In realitate mancarea de la Restaurant Casa Buncii nu e deloc altfel decat in alte locuri, ba as spune ca exista mici scapari in ce priveste ingredientele din meniu si ceea ce primim in farfurie.

Poate pe la inceputuri, adica acum un an sau doi cand bunica era mai in putere o fi fost ok, dar ieri seara nu a fost deloc asa. Am comandat un ,, Bulz Haiducesc”, o mancare pe care o gatesc si eu din cand in cand acasa. Nu poti sa faci asa ceva fara branza de burduf, dar am aflat ca se poate desi in meniu scria ca acest fel de mancare este cu branza de burduf. Evident era fara gust, am zis ok, o fi plecat bunica in vacanta si doar ea stia cum se face preparatul.

bulz haiducesc Casa Bunicii

Pentru a ma convinge am comandat si un desert din categoria,, specilitatea buncii” cum era prezentat in meniu, este vorba de spatzle cu nuca. Nu pot spune ca desertul a fost rau la gust, dar nici pe spate nu m-a dat. Insa si acesta m-a facut sa ma opresc din servit dupa ce era sa imi rup dintii in coaja de nuca. Din trei portii aduse la masa in fiecare s-au gasite cel putin trei coji de nuca…Si-o fi pierdut ochelarii bunica.

Personal cred ca ceva s-a intamplat cu bunica de la Restaurantul Casa Buncii din Timisoara, iata si variantele la care m-am gandit:

Bunica nu mai e acasa, s-a dus la mall si nu s-a mai intors.
Bunica s-a imbatat degustand vinul din pivnita.
Bunica a fugit cu un italian.
Bunica si-a facut operatie estetica si acum are club de noapte si nu restaurant.
Bunica s-a inscris la Master Chef, iar acum la Restaurantul Casa Bunicii gateste postasul.

In cateva cuvinte ieri la Casa Bunicii servirea a fost ok, mancarea proasta pentru un restaurant, iar pretul usor piperat pentru ceea ce am primit in farfurie.

, , , ,
4 Comentarii
 1. Elena :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2014

  Mai toate restaurantele se prezintă super, mega in domeniu, iar in realitate au mâncare de cantina.

 2. Delia :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2014

  Pai acum si tu, nu toate bunicile știu sa gătească. happy

 3. vasile :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2014

  Poate mai bine gateste bunicul,eu zic sa-i schimbe firma si tot personalul!

 4. Gigi :

  A zis pe data de 12 octombrie, 2018

  Vorba ta, sa nu avem discutii „zambeste! maine va fi si mai si”.

  Nu joci corect, ai pus bunica in incurcatura „bulz haiducesc”, pai haiducii mancau bulz haiducesc?

  Data viitoare sa comanzi ca tot omul:

  – O portie de mici … si un cappuccino va rog.

  – Imediat vine baiatu!

  Sa-ti fie de bine.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*