Kaufland imi da de lucru, ma bombardeaza de-a dreptul

Nu sunt angajat Kaufland si nici nu caut un job. Cu toate acestea sunt vizitat constant de un reprezentand Kaufland care ma bombardeaza cu materiale de ,,propaganda”. Da, mai ceva cum au facut americanii in Vietnam. Cei de la Kaufland s-au obisnuit sa imi lase teancu de reviste publicitare, de parca as fi un cartier intreg si nu o singura locuinta. Si nu e vorba de vreo confuzie, nu e scara de bloc cu mai multi locatari. Ci casa cu o singura cutie postala. Cu toate acestea fara un zece pliante marca Kaufland nu scap, si acestea livrate peste gard, niciodata in cutia postala.

O fi vreun concurs, iar ceva mai tarziu iau un premiu? Sau de fapt corespondenta vizeaza doar patrupedul din curte, care daca ajumge primul la ,, cadou” il face harcea parcea. Si astfel cele zece pliante sunt transformate intr-un puzzle cu sute de piese care imi iau minute bune sa le ,,asamblez” si sa le ,, livrez” la tomberon…Si asa am ajuns sa prestez servicii de cateva ori pe luna pentru Kaufland. O veni si salariul ? Sau sa fac compensare, adica iau reprezentantul care livreaza si il pun la lucru in cuantumul orelor pe care mi le-am sacrificat eu ?

Cred ca ultima varianta este cea realizabila, sau cine stie poate se sesizeaza Kaufland si trimit ei o echipa care sa adune pliantele. Cu siguranta nu sunt singurul ,,castigator” care primeste revistele cu pricina fara numar.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.