Ministrul roman de Externe a speriat Coreea de Nord

Coreea de Nord tremura din toate incheieturile, aceasta dupa ce Ministrul roman de Externe a emis un comunicat prin care le cere sa renunte la testele nucleare. Probabil ca urmare a acestui mesaj Kim o sa slabeasca vreo 20 de kile, iar la noapte sigur nu va dormi de frica a ceea ce il asteapta. Nu stiu ce planuri au cei care au debitat mesajul si care e rostul lui, insa daca e sa analizam pozitiile, noi nu avem decat cateva solutii.

Cum poate fi oprita Coreea de Nord de catre MAE ?

– Ii putem lasa fara fier, trimitem cautatorii de fier vechi. In cateva saptamanii ii lasam fara materie prima.
– Participam la licitatiile pentru constructia de autostrazi, in urmatorii 50 de ani sigur nu se va construi niciun metru de autostrada in Coreea de Nord.
– Le fabricam noi rachetele, garantat nu se vor ridica de la sol.
– Il trimitem pe Morosanu sa ii sperie.
– Le crestem pensiile, poate asa nu o sa mai aibe chef de rachete.
– Ne ocupam de administrarea sistemului de sanatate, spitale, retete compensate, etc. In sase luni ii punem pe butuci si sigur nu o sa le arda lor de rachete.

In concluzie ceva solutii romanesti ar fi, aceasta daca povestea cu Kim ar fi o piesa de teatru. Cum lucrurile sunt reale, treaba nu e deloc potrivita pentru politicienii nostri. La nivelul acesta nu merge sa imparti galeti personalizate si pungi cu faina sau pufuleti…Dar unii totusi incearca, ca doar de aia sunt la minister sa faca si ei treaba.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.