10 milioane de euro

Imaginatia oamenilor in general functioneaza gratuit, evident fiecare isi alimenteaza mintea cu diverse resurse iar dupa vin si rezultatele, sau uneori nu vin. Am considerat tot timpul ca oamenii in varsta au o imaginatie inteleapta, realista. Insa nu prea este asa, de cand reportul de la loto 6 din 49 lumea a cam luat-o razna.

Tineri, batrani , invalizi si din nou multi batrani se inghesuie sa isi cheltuie banii la loto. Ce poate face un batran trecut de 70 de ani cu 10 milioane de euro ?..In afara povestilor cum ca banii ii vor da la copii, medicamnente, facturi..Copiii isi fac ei bani, medicamentele si facturile se pot plati si cu sume mai mici. Deci nu vad de ce sa joci la loto doar atunci cand potul e undeva la 10 milioane de euro.

Ce sa faci cu 10 milioane de euro ?

bani pozepoze bani

Mai nou circula o serie de bancuri, in genul iti achiti datoriile, unui om de rand si nu numai sigur ii mai ramane ceva din 10 milioane indiferent de datorii. Multi spun ca ar dona o mare parte din bani, nu pot sa ii contrazic dar nici nu prea cred in aceasta versiune. Mai toti, atat tineri cat si batrani sustin ca daca ar castiga la loto ar calatori…

Povesti, daca vrei sa calatoresti poti calatori si fara banii de la loto, evident nu in afara tarii in cele mai multe cazuri. Bicicleta, autobuzul, trenul sunt mijloace ieftine de calatorie, cazare la cort, etc…daca vrei se poate si aproape gratis.

Majoritatea celor care au castigat la loto nu prea au facut mare treaba, unii au luat-o razna, altii au divortat, banii schimba oamenii si de cele mai multe ori nu ii schimba in bine. Pana la urma mai bine fara 10 milioane de euro de la loto. E mai palpitanta viata cand te suna banca, ba ti se mai taie curentul, telefonul, ramai fara benzin, in doua cuvinte: simti ca traiesti.

2 comments

  1. Care 10 milioane,pui si ce iti ia statul pana sa vezi tu un chior? Is de fapt ceva mai mult de 7.

  2. O sa inaintez si eu cateva variante sambata, chiar nu m-ar deranja sa se indrepte milioanele alea spre conturile mele :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.