Anunturi auto

Mi-am facut un obicei ca din cand in cand sa ,, frunzaresc” site-urile de anunturi auto. Urmaresc atat site-uri romanesti dar si straine, in special din Germania si Anglia. Nu caut o masina in mod special, dar imi clatesc si eu ochii cu cate o masina de epoca. Imi plac in special cele sport, decapotabile, pentru mine par mult mai interesante decat masinile noi. Evident exista gusturi si gusturi, dar cand vine vorba de pret exista o mare diferenta, intre anunturile auto de afara si cele de pe la noi.

masini retromasini vechi

In mare parte preturile la masinile de epoca sunt intre anumite marje, dar asta este valabil doar in afara Romaniei. Pe la noi sunt unii vanzatori care de-a dreptul au luat-o pe aratura. Adica o masina de epoca care afara costa 10000 euro la noi costa 20000 euro, desi probabil e in stare mai proasta decat cea cu 10000. Nu putem vorbi de specula, adica masina adusa de afara, ci e vorba de masini care sunt de peste 30 de ani in Romania.

masini epocamasini decapotabile

Nu spun ca astfel de preturi exagerate sunt o regula, dar predomina cand vine vorba de anunturi auto pentru masinile de epoca. Cu siguranta nu e singurul capitol la care romanii exagereaza, dar la masini vechi ma asteptam sa fie oarece echilibru, din moment ce produsul nu a fost adus, nu are nimic in plus fata de cel din Germania, ba mai mult e posibil sa aibe cateva lucruri in minus. Vanzatorii viseaza si din pacate o fac cu ochii deschisi, iar pana la urma ceea ce era candva o bijuterie pe roti se transforma in ,, coaja”, iar in final in morman de fiare..din pacate acesta este vanzatorul roman.

poze auto epocamasina epoca

Cunosc cateva exemple concrete, anunturi auto care apar de circa 7 ani, acelasi pret , acelasi vanzator incapatanat, pacat de masini.

One comment

  1. Ce-as putea spune, masinile astea sunt una dintre pasiunile . Bineinteles ca apar anumite voci care ofteaza si spun ca nu ar plati nicicand atatia bani pe o ‘vechitura’ insa ii las in durerea lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.