Coca Cola eco, bio…

Trebuie sa recunoastem ca trendul eco, bio a luat ceva avant, toti vor sa consume doar ceea ce este sanatos sau ma rog ceea ce se spune ca ar fi santos. Asa ca shaorma cea de toate zilele are de suferit daca evident nu e un pic bio, eco sau mai stiu eu ce. Cand vine vorba insa de branduri mari care sunt criticate pentru produsele nesanatoase pe care le ofera clientilor, situatia se schimba…Adica vreti coca cola eco, bio..pai se poate daca acesta este trendul.

Coca colacoca

Tocmai s-a descoperit o vacuta care da cola in loc de lapte, ce daca altii au vacuta care da ciocolata si aceea mov, marmote, de ce nu ar avea si Coca Cola un produs sanatos…Povestea cu vacuta a fost o gluma, cum cred ca e si noul produs al celor de la coca cola, adica o bautura coca cola sanatoasa, fara zahar, cu putine calorii, etc.

Respectivul produs a fost lansat deja in Argentina se numeste Coca Cola Life si in loc de zahar contine stevie iar eticheta, surpriza, este verde..Sper sa nu schimbe din nou culoarea la Mos Craciun din rosu in verde cum au mai facut-o…nu de alta dar i-ar incurca pe copii.

Deci asteptam coca cola cu spanac, cu supa de pui, coca cola cu peste, coca cola cu lapte parf pentru sugari..ba chiar s-ar putea introduce obligativitatea ca fiecare dintre noi sa consume o sticla de cola pe zi. Cei care nu respecta directiva sa fie amendati..ce mai, atatia bani aruncati pe publicitate.

3 comments

  1. Nu vezi cum isi promoveaza oamenii produsele… Imparce o cola cu o diva, cu un baiat frumos, cu Maria etc.
    Nornal ar trebui sa spuna „Imparte niste chimicale cancerigene cu..”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.