zambesc.com RSS Feed

Unii nu ar trebui sa aibe permis

In zilele noastre permisul de conducere este la indemana oricui, indiferent daca soferul stie sa citeasca un text sau doar in stele, acesta poate fi detinator de permis auto. Nu are rost sa intru in amanunte ce si cum, cazurile cu analfabeti care au permis auto sunt cunoscute. Pe langa turma de analfabeti, mai avem pe sosele si o turma de nebuni, doar ca acestia nu au acte de nebuni ci doar permis auto si evident fac nebunii fiind la volan.

Sunt constient ca accidentele exista, cu totii gresim, sau putem gresi. Insa pe soselele noastre se intampla extrem de des si de cele mai multe ori nu e vorba de greseli, ci pur si simplu de nebunie. Ieri am plecat in delegatie, adica cateva zile pe soselele patriei, iata cateva imagini, evenimente surprinse in jumatate de zi :

Inainte de Deva cu circa 20 de kilometri, un sofer de autocar s-a plictisit sa mearga pe sosea asa ca a incercat si prin sant….

accident inainte de devaaccident autocar deva

Ceva mai incolo, adica in judetul Mures, un sofer s-a gandit sa treaca cu masina lui printr-o alta masina…si aproape a reusit…

accident muresaccident bmw z3

Imaginile de mai sus nu sunt toate accidentele vazute intr-o zi, ci doar o mica parte din pacate.

, ,
4 Comentarii
 1. Mihaela :

  A zis pe data de 3 iulie, 2013

  Din pacate asa e. Toata lumea isi ia permis de parca s-ar duce sa ia o paine si sunt foarte multi inconstienti pe sosele.

 2. Sora Daniel :

  A zis pe data de 3 iulie, 2013

  Super tare articolul ! Mi-a placut foarte mult !

 3. Roscova Alexandra :

  A zis pe data de 6 iulie, 2013

  Prin zona mea vezi multi idioti care isi iau permisul si se lauda cu o dacie de pe vremea lu taicamio. Normal dupa ii vezi intr-un stalp sau sant.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 10 iulie, 2013

  Asa e cand iei permisul „ca la Pitesti” happy Si pe centura Bucurestiului se intampla minim 2-3 accidente pe zi, asta doar intr-o zona pe unde trec aproape zilnic.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*