zambesc.com RSS Feed

Locuri de cazare perfecte

Personal nu cred in perfectiune, insa apreciez cand cineva incearca sa faca lucrurile cat mai bine, depune efort, investeste timp si bani pentru a fi cel mai bun de pe piata. Locurile de cazare, in special pensiunile, hotelurile sunt mediul perfect unde putem observa implicarea sau nepasarea proprietarului. In aceste zile am facut o mica ,, excursie’’ in interes de serviciu, m-am cazat tot timpul in locatii ok, adica trei stele, peste media ofertei.

Toate locatiile se prezentau de nota zece, curatenie, prezentare, bun gust in amenajare, etc…dar totusi mai apar probleme. Unele rezolvabile, dar poate necunoscute de proprietari, de aceea voi face o mica lista cu lucrurile care m-au deranajat un pic…

La una din pensiuni in timp ce mancam si eu o ciorba radauteana, m-am trezit cu doamna administratoare sau ce era ca imi muta apa, cosul de paine si imi tranteste o factura la semnat…. Tot la aceasta pensiune nu a fost curent seara circa doua ore, deci nici apa, nimic..era bun un sistem alternativ macar pentru alimentarea cu apa.

La o alta pensiune care de altfel se prezenta excelent, am fost dotat cu telecomenzi la receptie ( e ceva obisnuit pe la noi sa primesti 1-2 telecomenzi la receptie)..dar nu stiu pentru ce erau, deoarece abonamentul la satelit nu era platit….mergea doar un post religios..SperantaTV sau ceva de genul.

Cea de-a treia locatie a fost un adevarat ghinion, izolatia fonica nu exista asa ca puteai auzi respiratia oaspetelui din camera vecina, problema e ca am nimerit langa un ,, dirijor de fanfara’’..ce mai, o orchestra intreaga, individul a sforait toata noaptea, am dormit cu televizorul aprins doar poate, poate.. acopera sunetul de purcel in calduri…happy

Si lista ar putea continua, unele sunt aspecte marunte, insa e pacat atunci cand se investesc bani foarte multi sa stricam intregul cu lucruri minore.

, ,
3 Comentarii
 1. Mihaela :

  A zis pe data de 4 iulie, 2013

  Intradevar sunt foarte multi proprietari de pensiuni care de multe ori nu au timp sa verifice daca totul corespunde.

 2. Viorel :

  A zis pe data de 4 iulie, 2013

  Foarte multi proprietari fac reclama la pensiunile lor ca fiind de calitate dar in unele cazuri sunt de tot …..

 3. Ionut :

  A zis pe data de 10 iulie, 2013

  Adevarul e ca am patit-o si eu cu sforaitul in vacanta din asta vara. Am nimerit perete in perete cu un ursache din asta…geamurile deschise si se auzea ca si cand ati sta in aceeasi camera.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*