zambesc.com RSS Feed

Cazare la 3 stele in Sibiu, Cluj si Constanta

Am plecat inca de marti intr-o calatorie de o saptamana prin tara, scopul calatoriei fiind in interes de serviciu. Nu am facut rezervari la hoteluri inainte de plecare si aceasta pentru ca nu stiam unde ma va prinde noaptea. Astfel ca m-am dus un pic la risc. Impresiile celor care s-au cazat intr-o locatie sunt importante si influenteaza de foarte mult ori alegerea noastra, problema e ca de multe ori, acele laude la adresa unor pensiuni sau hoteluri sunt false.

Iata cateva impresii personale:

Primul popas: orasul Sibiu, m-am cazat la Hotelul Select, personalul foarte amabil, parcarea pazita. Am cerut o camera single, am primit o camera cu 3 paturi..nu e asta o problema. Insa nu vedeam la televizor din nici unul din paturi, ceea ce a fost un pic incomod, obisnuiesc sa imi iau zilnic doza de stiri, inainte de culcare. Camera se afla la primul etaj, unde se pare ca era si un biroul al angajatilor hotelului, birou in care s-a palavragit mai toata noaptea. Si cum usa de la camera era doar de decor,de izolatie fonica nici vorba, ba mai mult din cand in cand trepida..asa ca am reusit sa dorm vreo patru ore. In concluzie Hotelul Select din Sibiu nu este pentru mine. Data viitoare ocolim locatia.

A doua noapte: Cluj. Aici am avut ceva dificultati in gasirea unui loc de cazare, in sfarsit am gasit o pensiune care avea camera libera. Deci m-am cazat la Pensiunea Diadis, gazdele foarte primitoare, parcare in curte, camera arata bine. Insa aceeasi problema cu usa, mai mult parca nu exista, tot ceea ce se intampla pe hol, sau in alte camere se auzea fara efort si in camera mea. Pe langa toate acestea, am dormit pe o saltea extrem de proasta, si acum cred ca mai am urme de arcuri pe corp.

La plecare am fost intrebat cum m-am simtit, am fost sincer, iar gazda a apreciat si a promis ca vor remedia. Ba mai mult mi-a promis ca data viitoare ma vor caza intr-o incapere care e foarte bine izolata fonic..ramane de vazut, am drum in curand la Cluj, deci Pensiunea Diadis ramane pe lista.

Al treilea popas: Constanta.

De data aceasta m-am cazat mai mult de o noapte. Pana in prezent e cea mai multumitoare cazare. Locatia la care m-am cazat este Hotel Turist, parcare proprie, nu se aude zgomotul din camerele invecinate, deci pana acum este perfect.

In rest mai toate locatiile au fost ok pentru 3 stele, adica curat si toate cele care ar trebui sa se regasesca la un hotel 3 stele.

, , , , , ,
9 Comentarii
 1. Octavian :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2013

  Sa fiu sincer de fiecare data cand am fost prin diferite hoteluri am tinut cont in primul rand de curatenia de acolo. Altceva nu ma interesat pentru ca important era sa am unde dormi.

 2. Igrec :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2013

  eu de fiecare data cand m’am cazat la vreo pensiune sau hotel m’a interesat sa nu ma ploua si sa nu ma bata vantul ca de dormit nu cred ca am dormit mai mult de 2-3 ore pe noapte.

 3. Ana- :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2013

  in cluj gasesti hoteluri frumoase la 3 stele…

 4. dePop :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2013

  Ana @

  Majoritatea erau ocupate…

 5. eanu :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2013

  O astfel de reclama cred ca ar speria clienti, de parca hotelul vin numai tigani la eilaughing.
  Insa na acum fiecare cu parerile lui si nimic mai putin!

 6. dePop :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2013

  NU e reclama, e doar realitate, nu inteleg unde vezi tu legatura cu tiaganii ..?

 7. florin :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2013

  cel mai important este sa fie curat sa arate decent camera si sa te poti odihni in liniste.

 8. Daniel :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2013

  Hai ca asta e buna

 9. Bogdan :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  Pe primul loc este igena si linistea. Mai ales ca erai si obosit


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*