zambesc.com RSS Feed

De ce sa te muti in Constanta si de ce sa fugi din Constanta ?

Cunosc multe persoane care si-ar dori sa se mute in Constanta, asa pur si simplu sa se stabileasca pe malul marii. Nu spun ca ar fi o idee rea, insa ca orice alta locatie Constanta are si plusuri dar si minusuri. Intr-adevar marea este magica, dar din pacate cam atat. In rest doar mizerie, gropi, rautate, cefe groase…cei din urma parca bat recordul ca si numar pe km2. Probabil pe multi ii va supara acesta caracterizare, dar din pacate aceasta e realitatea perceputa acum doua zile.

Faleza din Constanta arata ca dupa razboi, plina de gropi si carpeli inestetice, ai impresia ca si Eminescu ( statuia), vrea sa o ia la fuga de pe faleza. Desi in acesta perioada e plin de locuri de parcare libere, cefele groase isi parcheaza masinile in mijlocul drumului. Oricand te poti astepta ca dintr-o masina sa zboare ceva, evident e vorba de un ambalaj, nu de vreun papagal, papagalul e la volan….Cam asta e partea rea de pe malul marii.

Partea buna..exista totusi si partea buna, iar aceasta este marea si acei cativa oameni simpli care pretuiesc cu adevarat Marea Neagra. Din pacate la capitolul oameni… sunt foarte putini, merg numarati pe degete.

Dar ce mai conteaza curatenia si omenia cand primarul fasolica sau mazariche aduce brazilience si alte pitipoance. Poate le pune si la astupat gropile, maturat, strans gunoiul….

, , , ,
7 Comentarii
 1. Sorina :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2013

  Asa este cei care stau in zona stiu ce se petrece acolo, dar de exemplu daca vii din alt oras cam greu..

 2. Ana- :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2013

  mie una mi-ar placea sa stau in constanta, dar mai mult vara happy

 3. Roxana :

  A zis pe data de 24 aprilie, 2013

  Si eu care imi doream sa ma mut acolo… acum parca sunt in dubiu! happy
  Dar parca as prefera orice alt oras, doar sa ma mut din Bucuresti.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2013

  Sunt si plusuri si minusuri, ca in orice alt oras din Romania sau din lume. Personal, apreciez orasul pentru pozitia geografica, in rest nu vad cu ce m-ar surprinde.

 5. Daniel :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2013

  Are si lucruri bune Constanta…cat despre gropi sa nu mai vorbim, sunt peste tot

 6. TG :

  A zis pe data de 2 mai, 2013

  pentru ca vin turisti la fiecare sezon de vara..nebuneala..zgomot..mizerie.. neah.. tot mai bine la Bucuresti big grin

 7. Bogdan :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  Merita sa stai in Constanta doar pe timpul verii in rest nu prea ai ce sa faci acolo. Gropi gasesti peste tot in romania asa ca nu e ceva sa ma mire happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*