Cum devii vrajitoare – Mic ghid

Nu cred ca este criza de vrajitoare pe piata, insa sunt sigur ca multi dintre voi s-au intrebat cum cineva poate deveni vrajitoare. Astazi am sa va fac o dezvaluire in premiera, ce Harry Potter..ce vrajitor din Oz, in Romania exista cele mai multe vrajitoare pe m2. Oricand si oriunde vei gasi pe cineva care sa iti prezinte cateva vrajeli pentru ceea ce ai in portofel. Dar cum iti iei diploma de vrajitoare ?

Pai e simplu, aproape ca si in filmul cu Harry Potter, doar ca nu te cauta o bufnita, ci o piti… reporterita, cum vreti voi sa ii spuneti..De unde stiu ? Dintr-o intamplare, sambata ce tocmai s-a incheat m-a prins undeva pe plaja din Mamaia, eram si eu la plimbare. Cand ce sa vezi? O reporterita si un cameraman, se chinuiau de zor cu vreo patru balabuste sa le faca vrajitoare. Desi se voia ca acestea sa para ,, profesioniste” nu erau nici pe departe. Habar nu aveau ce trebuie sa faca, dar executau ceea ce le cerea reporterita si cameramanul.

Deci pana la urma mai vrajitoare era reporterita decat balabustele. Inclin sa cred ca asa apare o vrajitoare, adica un post tv are nevoie de un material de doi bani, ia cateva tiganici si pune de o filmare si gata vrajitoare la cheie…:)

Penibil, dar asta e pentru audienta, orice, postul tv surprins in actiune este Kanal D, cel putin masina avea aceste insemne, nici alte posturi nu procedeaza diferit. Practic vrajitoarele sunt create de presa…asteptam si lotul de vampiri…:)

5 comments

  1. Te sfatuiesc sa nu le dai idei prea multe…nu de alta dar s-ar putea sa le placa chestia cu vampirii…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.