Ce-si doresc femeile ?

Nu vreau sa filozofez pe tema acestui subiect, la teorie se pricep multi, asa ca exista enorm de multe ,, descifrari’’ ale femeilor facute de-a lungul timpului. Totul insa se rezuma la teorie, practica de cele mai multe ori inseamna altceva. Aseara fiind inca in delegatie, ma indreptam spre Constanta cand mi-am adus aminte ca nu prea mancasem. Am oprit in primul refugiu si am comandat o salata, fiind foarte tarziu pentru altceva, era aproape de 22:00. M-am pus la o masa, am deschis laptopul si imi asteptam salata.

Era relativ liniste prin peco. La un moment dat se aude un vaiet, tocmai intrase cineva pe usa. De aici si sursa acelui vaiet, intrase o femeie urmata de un barbat. Ea parea bolnava. De fapt mai degraba arata ca tipa din filmul The Ring, ma refer la personajul negativ din film..daca nu ati vazut fimul vi-l recomand. Deci doamna noastra era trecuta binisor de 30 de ani un pic mai plinuta. Initial am crezut ca e insarcinata, fata nu prea i se vedea, parul ii acoperea destul de mult fata, plus isi tinea mainile pe fata.

Era clar ca are o problema, pe mine m-a convins; s-a asezat si ea la masa, barbatul nu mai stia ce sa faca cum sa ajute. A inceput sa o intrebe:

– ce sa iti iau ?..o fanta, o cafea ?
– vrei de mancare ?..dupa cuvantul mancare, s-a auzit si primul mormait din partea domnitei, adica o aprobare la oferta mancare.
– si ce sa fie ?
– vreau o ceafa……Am crezut ca nu aud eu bine, doamna ,, bolnava’’ voia o ceafa pe la ora 22:00..:-O..Ar fi fost curios daca aveau si shaorma cu de toate ce ar fi ales ?

In concluzie femeile stiu sa obtina ce vor, nu ma refer la ceafa, probabil doamna in cauza dorea sa evite discutiile de genul : pai nu esti la cura, ceafa dupa ora 22…

14 comments

  1. Stii, e o reclama la radio(am ascultat radio cateva lunii de zile), care zicea ceva de genu’
    Ce isi doresc femeile?
    E simplu, mereu altceva.
    Cred ca asta este mai mult decat suficient pentru mine!

  2. Nu mai fiti rai :)) poate era un rasfatz dupa mult timp… + ca o ceafa simpla chiar nu se simte :p

  3. Mike, ba nu, ci o partida de s…, si apoi de shopping. Pe banii lasati de cel cu care a facut s..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.