zambesc.com RSS Feed

Ce isi doresc femeile ?

Dorintele femeilor sunt multe si probabil nu toate ne sunt cunoscute, insa de foarte multe ori am auzit femei care gandeau cu voce tare si spuneau ca si-ar fi dorit sa fie barbati. Ma refer la femeile normale si nu la cele cu diverse probleme in ceea ce priveste identitatea lor ca individ. Desi, daca ar fi sa numaram cred ca avem mai multi barbati care fac tot posibilul sa arate ca o femeie. Revenind la femei, mai toate sau aproape toate spun macar o data in viata ca si-ar fi dorit sa fie barbati.
Motivele se pare ca tin mai mult de o anume libertate pe care o afiseaza barbatii si lipsa unor probleme specifice femeilor, cum ar fi nasterea, perioada mai sensibila din fiecare luna.

Personal nu as putea sa gandesc asa, mi se pare imposibil si total de neacceptat sa fiu altcineva decat ceea ce sunt. Ma refer din punct de vedere sexual si asta poate pentru ca barbatii se gandesc in primul rand la lucrurile intime. Mi-ar fi imposibil sa accept sa fiu femeie…sau poate as fi femeia unei alte femei…..Greu de imaginat, poate de aceea nu inteleg de ce femeile vorbesc cu atata usurinta de aceste lucruri…fie ele si imposibile pana la urma.

, ,
10 Comentarii
 1. Zoologika :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  In ultima vreme femeile vorbesc de multe prostii, cum ar fi inclusiv de a face copii fara sa fie casatorite sau sa aiba o relatie stabila. Mai bine s-ar juca cu papusile. Cred ca este vorba mai degraba de bravura sau de momente de ratacire pe care le mai avem cu totii uneori. Altfel instinctul de conservare nu te lasa sa gandesti inspre schimbarea radicala a directiei.

 2. Bianca :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  hai sa fim seriosi, sistemul de valori s-a schimbat si din cauza asta toata lumea a luat-o razna …… si barbatii pana la urma ce vor? multe piti.piti si air piti

 3. Buge :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  Banuiesc ca toate femeile care spun ca si-ar dori sa fie barbati au esuari in viata personala sau profesionala. O femeie inplinita nu cred ca-si doreste sa fie altcineva sau altceva big grin

  Si mai cred ca multe dintre cele care afirma asta de fapt nu cred in ceea ce spun, este doar un mod de a-si exterioriza nemultumirile. Cred ca daca s-ar trezi intr-o dimineata barbati n-ar mai fi asa incantate de idee….

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  Stii ca se tot vb in ultima vreme de inferioritatea femeilor in fata noastra, cred ca asta ar fi motivul(excluzand tipele duse cu pluta care isi doresc ce nu le-a dat D-zeu).

 5. Dinu :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  Femeile vorbesc mult si uneori fara rost. In ceea ce priveste dorintele acestea nu se termina niciodata.

 6. Anu :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  Dupa ce ai aflat raspunsul la intrebarea asta, trebuie sa updatezi din nou raspunsul.

 7. Hai :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2011

  Femeile sunt un mister si sunt foarte complicate, nu cred ca putem fi intelese, sunt unele momente in care nici eu nu ma mai inteleg…laughinglaughing

 8. radu :

  A zis pe data de 27 septembrie, 2011

  Las ca si multi barbati vor sa devina femei.

 9. Alin :

  A zis pe data de 28 septembrie, 2011

  mai bine spus, prea multi barbati vor sa devina femeilaughing

 10. Ha :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2011

  Greu de zis ce vor femeilelaughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*