Ce isi doresc femeile ?

Dorintele femeilor sunt multe si probabil nu toate ne sunt cunoscute, insa de foarte multe ori am auzit femei care gandeau cu voce tare si spuneau ca si-ar fi dorit sa fie barbati. Ma refer la femeile normale si nu la cele cu diverse probleme in ceea ce priveste identitatea lor ca individ. Desi, daca ar fi sa numaram cred ca avem mai multi barbati care fac tot posibilul sa arate ca o femeie. Revenind la femei, mai toate sau aproape toate spun macar o data in viata ca si-ar fi dorit sa fie barbati.
Motivele se pare ca tin mai mult de o anume libertate pe care o afiseaza barbatii si lipsa unor probleme specifice femeilor, cum ar fi nasterea, perioada mai sensibila din fiecare luna.

Personal nu as putea sa gandesc asa, mi se pare imposibil si total de neacceptat sa fiu altcineva decat ceea ce sunt. Ma refer din punct de vedere sexual si asta poate pentru ca barbatii se gandesc in primul rand la lucrurile intime. Mi-ar fi imposibil sa accept sa fiu femeie…sau poate as fi femeia unei alte femei…..Greu de imaginat, poate de aceea nu inteleg de ce femeile vorbesc cu atata usurinta de aceste lucruri…fie ele si imposibile pana la urma.

10 comments

  1. In ultima vreme femeile vorbesc de multe prostii, cum ar fi inclusiv de a face copii fara sa fie casatorite sau sa aiba o relatie stabila. Mai bine s-ar juca cu papusile. Cred ca este vorba mai degraba de bravura sau de momente de ratacire pe care le mai avem cu totii uneori. Altfel instinctul de conservare nu te lasa sa gandesti inspre schimbarea radicala a directiei.

  2. hai sa fim seriosi, sistemul de valori s-a schimbat si din cauza asta toata lumea a luat-o razna …… si barbatii pana la urma ce vor? multe piti.piti si air piti

  3. Banuiesc ca toate femeile care spun ca si-ar dori sa fie barbati au esuari in viata personala sau profesionala. O femeie inplinita nu cred ca-si doreste sa fie altcineva sau altceva ­čśÇ

    Si mai cred ca multe dintre cele care afirma asta de fapt nu cred in ceea ce spun, este doar un mod de a-si exterioriza nemultumirile. Cred ca daca s-ar trezi intr-o dimineata barbati n-ar mai fi asa incantate de idee….

  4. Stii ca se tot vb in ultima vreme de inferioritatea femeilor in fata noastra, cred ca asta ar fi motivul(excluzand tipele duse cu pluta care isi doresc ce nu le-a dat D-zeu).

  5. Femeile vorbesc mult si uneori fara rost. In ceea ce priveste dorintele acestea nu se termina niciodata.

  6. Femeile sunt un mister si sunt foarte complicate, nu cred ca putem fi intelese, sunt unele momente in care nici eu nu ma mai inteleg…:)):))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.