O lectie de viata

Probabil ati auzit de foarte multe ori aceasta fraza ,, o lectie de viata”. In general lectiile de viata le primim de la cei cu mai multa experienta, persoane trecute prin viata. Insa din cand in cand mai avem parte de astfel de lectii din partea celor care inca nu au inceput sa ,, zboare” prin balariile vietii, sau nu am realizat noi, cei din jurul lor ca ei ,, zboara ” deja. Cu siguranta ati auzit de cazul fetitei de 11 ani care a murit din cauza faptului ca nu a primit ceea ce avea nevoie……..multi vor spune ca nu a primit mancare, dar nu asta este problema.

Exista lucruri mult mai importante decat mancarea si banii…..Dragostea, asta nu a primit. Uneori avem nevoie de puritate sufleteasca pentru a alege si a intelege anumite lucruri. De aceea mama fetitei nu a inteles, cum multi dintre noi nu au cum sa inteleaga cum poti sa suferi si chiar sa mori din lipsa de dragoste. Poate dragoste e mult spus..macar prezenta fizica daca nu si sufleteasca.

Sper doar ca acest sacrificiu sa fie o lectie de viata pentru cei mari, sa nu fie inca o moarte in zadar…..iar Monica sa fi ajuns intr-un loc mai bun.

7 comments

  1. Cu totii speram asta…si stim ca cu totii ne dorim sa avem parte de dragoste de la persoanele dragi noi…chiar si o mica atentie din parte unei persoane dragi te poate pune pe picioare…

  2. Te referi la cazul ala cu fetita care a murit din cauza ca nu i-a dat mama ei de mancare? mda… ce sa mai zici. pacat ca se intampla astfel de lucruri

  3. E vorba de ,, Monica”‘ fetita de 11 ani care a refuzat mancarea din cauza faptului ca mama ei nu era langa ea. Vroia inainte de cele lumesti dragoste si o mangaiere, nu lipsa bucatelor a omorato ci lipsa dragostei, a murit in spital unde era hranita fortat……pentru multi poate pare o cauza imposibila motivul care i-a adus moartea…insa nu este asa….Dragostea e cea mai buna hrana, sufletului trebuie si el hranit.

  4. Lectii de viata putem avea de la oricine si de la orice, depinde de capacitatea noastra de a invata. Probabil trebuie sa invatam sa ne hranim cu orice fel de dragoste la un moment dat, numai ca sa supravietuim.

  5. Daca exista prezenta, macar fizica exista si mancarea pentru fetita respectiva. Nu inteleg oamenii care fac un copil sau isi iau un animal dupa care il lasa sa moara…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.