Vom trai 500 de ani

Fac ce fac americanii si mai vin cu o descoperire; astfel ca mai nou au ajuns la concluzia ca peste circa 15 ani se vor putea face modificari genetice care ne vor prelungi viata de circa 5 – 6 ori.

O lectie de viata

Probabil ati auzit de foarte multe ori aceasta fraza ,, o lectie de viata”. In general lectiile de viata le primim de la cei cu mai multa experienta, persoane trecute prin viata.

Cum scapi de griji

Fiecare dintre noi are probleme, griji in privinta lucrurilor din viata sa personala. Care e cea mai mare grija ?..e simplu problema cea mai importanta e cea care te priveste in mod direct. Nu conteaza ca cel de langa tine nu are maini sau picioare, daca tie ti s-a stricat telefonul, aceasta poate fi cea mai mare tragedie pentru tine, depinde de la caz la caz.

Nu uita !

Cu cat ai mai multe, cu atat mai mult inveti sa nu le apreciezi

Cursul vietii

Oricat ne-am dori, oricat am spera, oricat am incerca cursul vietii este acelasi. Pentru toti.

Viata ideala, viata reala

De amuzament. Cum ar fi viata ideala. Si cum e de fapt in realitate. Pentru unii.

Pentru ca viata nu e intotdeauna roz

O conversatie pescuita de pe messenger. Si o frantura din viata unui om. O viata trista…

Ultima saptamana din viata asta

De putine ori ai sansa sa constientizezi, pe moment, ca o anumita parte a vietii a trecut. Si ca o sa urmeze altceva. Pentru mine, se apropie un moment de genul asta. Si asta e ultima saptamana. O saptamana care cu siguranta nu o sa fie prea usoara.

Cum o jumatate de ora iti poate schimba viata

Cand m-am trezit dimineata nu ma asteptam la nimic special. Aceeasi plictiseala, aceleasi sperante si vise. Si pana spre seara nu mi-au fost inselate asteptarile, totul s-a desfasurat exact cum „planuisem”. Insa soarta s-a gandit sa intervina. Exact cand nu ma asteptam.