Super afacere – Vand caine pretabil pentru demonstratii neautorizate

Daca iti doresti un business rapid si profitabil acum este momentul sa actionezi. Tocmai a aparut o nisa noua de a face bani; este vorba de participarea la demonstratii neautorizate. Toata lumea este platita, inclusiv canii, probabil de maine, poimaine vor fi incluse pisicile si soarecii. Deci nu mai sta pe ganduri acum este momentul sa intri in afaceri. Pentru un start perfect eu iti pot vinde un caine, nu…

Si fotbalistii romanii ar fi facut ceea ce au facut fotbalistii greci

Probabil ati auzit de faptul ca fotbalistii greci care au jucat la campionatul mondial de fotbal au refuzat banii din partea statului. Acestia au motivat ca nu au jucat pentru bani, ci pentru tara. Iar banii care li se cuveneau sa fie folositi la construirea unei baze sportive. Un gest mare, nimic de comentat, si probabil imposibil de imitat de catre echipa noastra nationala. Cel putin eu asta am crezut,…

La Banca Transilvania banii se plimba din cont in cont

Se ia una bucata Banca Transilvania din Timisoara si se depun 5000 lei, pe o firma oarecare. Ceva foarte normal pana aici, doar ca dupa circa doua zile se primeste un telefon de la banca, cum ca banii nostri nu sunt in contul potrivit. Adica banii s-au transformat in iepuri si au sarit in ograda altei firme.

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis isi cumpara locuri in Rai

Timisoara, judetul Timis, are strazi neasfaltate, spitale mizere, scoli care stau sa cada, pensionari si copii care fac foamea si indura frigul. Cu toate acestea alesii au hotarat in unanimitate sa ofere 100 000 lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului de la Bucuresti. Motivatia acestei fapte: ,, dorinta de a fi oameni, credinta in Dumnezeu”…Pai stimati alesi sunteti idioti,

Astazi am dat bani unui parlamentar ?

Ziua ce sta sa se incheie nu a fost una foarte buna pentru mine. Astazi a trebuit sa plec in delegatie, prima oprire fiind Arad iar a doua Sibiu. Pe prima am bifat-o conform planului pe a doua nu.

Cum aratau banii inainte de ’89 ?

Probabil multi dintre voi nu stiu cum aratau banii, bancnotele de pe vremuri, ma refer la vremurile de dinainte de ’89. Am un prieten care m-a rugat sa ii fac rost de cateva bancnote vechi, el fiind un impatimit colectionar.

Cine castiga cel mai bine ?

Castigul, banii sunt unitatea de masura contemporana a tot ceea ce ne inconjoara, moderna ar spune unii. Adica astazi nu poti face nimic, esti nimeni si nimic fara bani.

O lectie de viata

Probabil ati auzit de foarte multe ori aceasta fraza ,, o lectie de viata”. In general lectiile de viata le primim de la cei cu mai multa experienta, persoane trecute prin viata.

Hotel in spatiu

O companie din Rusia a dat publicitati faptul ca pana la sfarsitul anului 2016 vor deschide primul hotel in spatiu. Evident nu oricine isi va putea permite un astfel de sejur.

BCR s-a tinut de cuvant si mi-a inapoiat banii

Acum aproape doua luni, cand banii mi-au ramas blocati in bancomat, am fost si am depus o contestie la BCR. Si mi s-a spus ca in maxim 120 de zile o sa rezolve. Dar probabil ca in 30 de zile banii or sa fie restituiti. Zile lucratoare.