zambesc.com RSS Feed

La Banca Transilvania banii se plimba din cont in cont

Se ia una bucata Banca Transilvania din Timisoara si se depun 5000 lei, pe o firma oarecare. Ceva foarte normal pana aici, doar ca dupa circa doua zile se primeste un telefon de la banca, cum ca banii nostri nu sunt in contul potrivit. Adica banii s-au transformat in iepuri si au sarit in ograda altei firme. Cu alte cuvinte o firma de buna credinta a facut o plangere ca are cu 5000 de lei in plus.

Intamplarea este reala si as spune eu una cu final fericit. Adica administratorul firmei care s-a trezit cu banii in plus a sesizat imediat banca. Ca de era o firma cu datorii, banii ajungeau instant la datornici. Cauza a ceea ce s-a intamplat este ca angajata Bancii Transilvania nu a nimerit contul care trebuie cand a incasat banii..Nu stiu cum de-a reusit performanta, o fi ca la biliard de nu a pus banii unde trebuie. In fine totul s-a incheiat cu bine si asta datorita sesizarii celui care s-a trezit cu banii in plus, altfel cine stie cand recuperam banii.

Daca aveti cont la Banca Transilvania eu zic sa verificati daca tot ceea ce depuneti exista..Iar daca va treziti cu banii in plus nu e premiu ci o adormita nu a nimerit contul.

, ,
5 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2014

  omfg. e pericol cu asa ceva! in plus nu era o suma oarecare, multi muncesc ceva timp pentru banii astia.
  sa nu o dai pe aia afara?!

 2. dePop :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2014

  Se fac depuneri zilnice, daca nu se sesiza cealalta firma de gresala ar fi durat pana ne dadeam seama ca lipsesc banii.

  Cum am spus si mai sus, noroc ca nu a fost o firma cu datorii ca altfel ,, zburau’’ banii imediat din cont si nu stiu cand ii vedeam inapoi.

 3. Ionut :

  A zis pe data de 26 ianuarie, 2014

  Nici la alte banci nu e mai in regula…atata timp cat se angajeaza pe pile, nici nu ma mir ca se intampla astfel. E bine ca s-a sesizat firma respectiva si ca suma nu a fost mai mare.

 4. Vlad :

  A zis pe data de 28 ianuarie, 2014

  Am renuntat la banci, e complicat fara card, dar e mai bine. Folosesti cardul sau nu banca te taxeaza si dupa te si mai ameninta ca ai datori la ei si aceasta fara sa fi facut vreo operatiune bancara la ei. Mai bine fara , cat se poate.

 5. Cel mai bun card | Zambesc :

  A zis pe data de 21 februarie, 2014

  […] zero, zero. Ceea ce era fantastic pentru mine, ma si vedeam un profitor pe seama zanului de la Banca Transilvania. Stiti voi grasutul in fusta de balerina care cade prin tavane. Am comandat un card, astazi l-am […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*