La Banca Transilvania banii se plimba din cont in cont

Se ia una bucata Banca Transilvania din Timisoara si se depun 5000 lei, pe o firma oarecare. Ceva foarte normal pana aici, doar ca dupa circa doua zile se primeste un telefon de la banca, cum ca banii nostri nu sunt in contul potrivit. Adica banii s-au transformat in iepuri si au sarit in ograda altei firme. Cu alte cuvinte o firma de buna credinta a facut o plangere ca are cu 5000 de lei in plus.

Intamplarea este reala si as spune eu una cu final fericit. Adica administratorul firmei care s-a trezit cu banii in plus a sesizat imediat banca. Ca de era o firma cu datorii, banii ajungeau instant la datornici. Cauza a ceea ce s-a intamplat este ca angajata Bancii Transilvania nu a nimerit contul care trebuie cand a incasat banii..Nu stiu cum de-a reusit performanta, o fi ca la biliard de nu a pus banii unde trebuie. In fine totul s-a incheiat cu bine si asta datorita sesizarii celui care s-a trezit cu banii in plus, altfel cine stie cand recuperam banii.

Daca aveti cont la Banca Transilvania eu zic sa verificati daca tot ceea ce depuneti exista..Iar daca va treziti cu banii in plus nu e premiu ci o adormita nu a nimerit contul.

5 comments

  1. omfg. e pericol cu asa ceva! in plus nu era o suma oarecare, multi muncesc ceva timp pentru banii astia.
    sa nu o dai pe aia afara?!

  2. Se fac depuneri zilnice, daca nu se sesiza cealalta firma de gresala ar fi durat pana ne dadeam seama ca lipsesc banii.

    Cum am spus si mai sus, noroc ca nu a fost o firma cu datorii ca altfel ,, zburau’’ banii imediat din cont si nu stiu cand ii vedeam inapoi.

  3. Nici la alte banci nu e mai in regula…atata timp cat se angajeaza pe pile, nici nu ma mir ca se intampla astfel. E bine ca s-a sesizat firma respectiva si ca suma nu a fost mai mare.

  4. Am renuntat la banci, e complicat fara card, dar e mai bine. Folosesti cardul sau nu banca te taxeaza si dupa te si mai ameninta ca ai datori la ei si aceasta fara sa fi facut vreo operatiune bancara la ei. Mai bine fara , cat se poate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.