zambesc.com RSS Feed

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis isi cumpara locuri in Rai

Timisoara, judetul Timis, are strazi neasfaltate, spitale mizere, scoli care stau sa cada, pensionari si copii care fac foamea si indura frigul. Cu toate acestea alesii au hotarat in unanimitate sa ofere 100 000 lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului de la Bucuresti. Motivatia acestei fapte: ,, dorinta de a fi oameni, credinta in Dumnezeu”…Pai stimati alesi sunteti idioti, nu asta inseamna credinta. Dumnezeu nu este prea sfantul care se cara cu limuzina, acela cica e preasfant si nu il intereseaza decat banii….Restul se pare ca a fost lasat in seama Celui De Sus.

In fata unor astfel de fapte iti pier cuvintele, suntem mai rau decat pe vremea inchizitiei, macar atunci ne luau cu forta de la gura. Biserica Ortodoxa inseamna doua lucruri in acest moment: bani si foarte multi bani. Probabil urmatoarea revolutie va fi impotriva celor care au transformat Biserica Ortodoxa in ceea ce este acum, o masina de facut bani, un sac fara fund, niste nesimtiti care iau tot si nu dau nimic.

Oare avem noi nevoie in aceste vremuri de o hardughie de cladire, a carei pictura va costa 200 milioane euro? Suna de domeniul fantasticului.. De ce sa cheltuim acesti bani ?.. Ne vor ajuta sa fim mai credinciosi, mai buni ?…Pe naiba, in final Catedrala va fi doar un alt punct de colectare a banilor.

Poate intr-o zi o sa mai apara o Biserica Ortodoxa, una care sa isi respecte semenii si sa nu o intereseze banii ci doar credinta in Dumnezeu. Probabil cei cativa rataciti printre rechinii prea sfinti se vor trezi intr-o zi si vor face diferenta intre Iad si Rai.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Ionut :

    A zis pe data de 26 ianuarie, 2014

    Atata timp cat prostia domina, este greu sa le faci fata..cel putin numeric happy Se va construi acea catedrala, sunt convins de asta..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*