Cel mai bun card

Saptamana trecuta mi-am dat seama ca mai am nevoie de un card, am luat la purecat pe net ofertele, dar nu am gasit nimic care sa ma convinga 100%.
zanul de la BT
Asa ca m-am deplasat in teren, m-am oprit la prima banca iesita in cale ca sa intreb ce si cum. S-a nimerit sa fie Banca Transilvania, am explicat ce vreau: un card pentru diverse plati si incasari. Adica nu ceva regulat ci din cand in cand imi vor intra bani pe card, de aceea ma interesa ceva care sa nu aibe costuri prea multe.

Doamna de la ghiseu foarte amabila si zambitoare mi-a recitat imediat o poezie, nu era de Eminescu sau Bacovia, ci ceva de genul:

– emitere card = zero lei
– administrare card = zero lei
– comision atm BT = zero lei
– plati comercianti = zero lei

Cam pana aici am tinut ritmul, dupa nu prea am inteles decat… zero, zero. Ceea ce era fantastic pentru mine, ma si vedeam un profitor pe seama zanului de la Banca Transilvania. Stiti voi grasutul in fusta de balerina care cade prin tavane. Am comandat un card, astazi l-am ridicat, totul e ok, mi-au si intrat ceva banuti pe el. Aproximativ 200 si ceva de lei mi-au fost virati in cont, din vreo trei plati. Doar ca zanul nu si-a facut treaba, adica numai era valabila varianta cu zero comision.

Ci comisioane de circa 14-15 lei, nu e o suma fantastica, dar nu e ceea ce am inteles eu cand am semnat. In fine nu stiu care card bancar e cel mai bun, probabil mai toti au aceeasi strategie, doar ca e prezentata diferit.

Daca ai un card care te multumeste, zi-mi si mie.

5 comments

  1. Sistemul de bancomate de la ING e cel mai ok. Sistemul de homebank e ok, singura problema este comisioanele. Nu sunt deloc mici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.