zambesc.com RSS Feed

Cel mai bun card

Saptamana trecuta mi-am dat seama ca mai am nevoie de un card, am luat la purecat pe net ofertele, dar nu am gasit nimic care sa ma convinga 100%.
zanul de la BT
Asa ca m-am deplasat in teren, m-am oprit la prima banca iesita in cale ca sa intreb ce si cum. S-a nimerit sa fie Banca Transilvania, am explicat ce vreau: un card pentru diverse plati si incasari. Adica nu ceva regulat ci din cand in cand imi vor intra bani pe card, de aceea ma interesa ceva care sa nu aibe costuri prea multe.

Doamna de la ghiseu foarte amabila si zambitoare mi-a recitat imediat o poezie, nu era de Eminescu sau Bacovia, ci ceva de genul:

– emitere card = zero lei
– administrare card = zero lei
– comision atm BT = zero lei
– plati comercianti = zero lei

Cam pana aici am tinut ritmul, dupa nu prea am inteles decat… zero, zero. Ceea ce era fantastic pentru mine, ma si vedeam un profitor pe seama zanului de la Banca Transilvania. Stiti voi grasutul in fusta de balerina care cade prin tavane. Am comandat un card, astazi l-am ridicat, totul e ok, mi-au si intrat ceva banuti pe el. Aproximativ 200 si ceva de lei mi-au fost virati in cont, din vreo trei plati. Doar ca zanul nu si-a facut treaba, adica numai era valabila varianta cu zero comision.

Ci comisioane de circa 14-15 lei, nu e o suma fantastica, dar nu e ceea ce am inteles eu cand am semnat. In fine nu stiu care card bancar e cel mai bun, probabil mai toti au aceeasi strategie, doar ca e prezentata diferit.

Daca ai un card care te multumeste, zi-mi si mie.

, , ,
5 Comentarii
 1. Alexa :

  A zis pe data de 22 februarie, 2014

  incearca la ING! Cere o oferta si de acolo. Mi se par cei mai OK

 2. dePop :

  A zis pe data de 22 februarie, 2014

  Merci, voi incerca. La ING m-a ,,speriat” sistemul lor cu bancomate.

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 23 februarie, 2014

  Sistemul de bancomate de la ING e cel mai ok. Sistemul de homebank e ok, singura problema este comisioanele. Nu sunt deloc mici.

 4. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 23 februarie, 2014

  Nu stiu care-i cel mai bun card dar, in schimb, stiu de unde poti lua un imprumut avantajos. Orice asemanare cu persoane reale e pur intamplatoare. big grin https://www.youtube.com/watch?v=v8mn6jqGjqs

 5. Daniel :

  A zis pe data de 27 februarie, 2014

  Am si eu card la ING si mie mi se pare ok


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*