Turcii o vor pe Andreea Esca in Kanal

Inca de pe vremuri noi romanii eram obisnuiti ca din cand in cand sa dam cate ceva turcilor. Pe vremuri turcii luau de toate, adica de la capre, putina cu branza, grau, aur, copii dar mai ales femei.
Esca pleaca de la pro tv
Astea erau pe vremuri ,, cumparaturile ” facute de turci prin Tara Romaneasca. Cei drept nu erau cumparaturi ci un fel de card fara limita si acela fara acoperire. In fine luau tot ce voiau si cand voiau.

In zilele noastre lucrurile s-au schimbat, turcii nu prea, adica din cand in cand mai importa cate o cadana de pe la noi..Sau cate o cadana da fuga pe la ei, nu stiu care e versiunea cea buna. Cert e ca mai toate zanele de pe la noi calaresc ba un turc, ba un arab, or fi astea mai de rasa. Sau poate zanele au confundat rasa cu tenul mai inchis.

Dar nu toate zanele de prin acest tinut sunt gata sa calareasca vreun armasar turc, mai sunt unele care au pretentii. Dar cand vine de o colaborare fructuoasa de ambele parti, s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe. Cu alte cuvinte circula ceva zvonuri cum ca doamna Andreea Esca ar fi curtata de turcii de la Kanal D si nu ar fi singura. E foarte posibil ca in curand sa vedem o gramada de protevisti scotand capul din Kanal D.

Cica Pro-tv-ul ar fi de vanzare, e posibil sa ajunga la RDS, iar turcii ar incerca sa profite de instabilitatea creata. Adica vor una bucata Esca, una bucata Iulia Vantur, poate iese de un harem.

3 comments

  1. Cred ca sunt zvonuri cam proaste. Se aude ca RDS e de vanzare.
    E posibil ca tanti Esca sa vrea o marire de salariu si nu stie cum ­čÖé

  2. Când vine vorba de bani, nimic nu mai contează. Ar fi totuși păcat sa se spargă Gașca.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.