zambesc.com RSS Feed

Sfaturi pretioase de la Ion Iliescu pentru Viktor Ianukovici

In urma cu cateva ore Ion Iliescu a declarat oficial ca Viktor Ianukovici a incercat sa il angajeze pentru a innabusi revolutia ucraineana. Iata si interviul dat de tovarasul Ion Iliescu blogului Zambesc.com:
Ion Iliescu

Deci, mai draga este adevarat Viktor Ianukovici mi-a trimis un contract de angajare, eu nu trebuia sa fac altceva decat ceea ce am facut in Romania. Adica ceva ce stiu cel mai bine sa fac: instruirea minerilor. Problema e ca scrisoarea a venit acum doua saptamani, insa eu fiind constipat nu am ajuns la cutia postala decat astazi dupa ce aseara am mancat niste prune uscate.

Deci draga Viktor imi pare rau de tine, dar acum cred ca e prea tarziu. Vina iti apartine, daca lasai vodka si veneai la cursurile mele cum a facut-o si Kim Jong-Un acum ai fi fost cel mai mare tovaras din Kiev. As fi venit sa te ajut gratis, e o placere sa vad cum minerii snopesc studentii in bataie. Eveniment cultural mai mare eu nu am vazut, din pacate pe la mine pe aici nu prea mai sunt mineri ca ii trimiteam acum sa te sprijine. Am ceva capsunari dar si astia sunt plecati.

Deci draga Viktoras nu mai trimite scrisori cand ai nevoie de mine, eu mai am telefonul rosu din acela cu disc, suna si tu. Dar mare atentie, suna si tu la o ora potrivita, adica intre 11 si 12, ca in rest sunt tare ocupat cu celalalt Victoras al meu si statul pe toaleta.

Zdrastvuite Tovaris

, , , , ,
Un Comentariu
  1. Mihail :

    A zis pe data de 23 februarie, 2014

    Bosorogul asta a scăpat, din prostia noastră. Merita și Iliescu măcar câteva luni la mititica.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*