Castigator Master Chef 2014

Nici nu a inceput bine Master Chef 2014 ca deja cineva a stricat totul. Se pare ca un idiot sau mai multi din ProTv au dezvaluit cine va castiga sezonul Master Chef 2014. Eu stiu ca treaba se impute la ProTv, dar un pic de respect pentru cei care urmaresc emisiunea nu ar fi stricat. Personal pot spune ca e singura emisiune pe care o urmaream cap coada.

castigator Master Chef 2014

Iar mai nou nici aceasta nu mai prezinta niciun interes pentru mine. Urasc sa ma uit la filme, emisiuni, al caror final il cunosc de dinainte. Cat de retardat si de disperat poti sa fii incat sa strici placerea a milioane de oameni care urmaresc un program. Chiar sunt curios cat naibi se plateste pentru o astfel de informatie, isi ia casa ciripitorul sau doar o shaorma cu de toate. Penbil, jalnic si toate la un loc.

Cat priveste castigatorul Master Chef se pare ca e vorba de o castigatoare. Este vorba de Georgeta Zamfir sau Jesica din Ploiesti. Cu o poveste deja clasica, familie modesta, plecata in lume sa isi faca un rost. Intoarsa acasa cu coada intre picioare, dupa care hopa castigatoare Master Chef. Pana in acest moment pe mine nu m-a impresionat, nu am retinut decat ca s-a ciondanit cu alti concurenti si a plans mai ca Nica in Aminitiri din copilarie cand era tuns.

Bravo ei, sper sa dramuiasca bine premiul. Cat priveste pe noi privitorii, nu pot spune decat rusine ProTv sau a celor care probabil din razbunare au dat drumul la informatie. La cate s-au intamplat in ultimele saptamani nu m-ar mira ca sa se inchida ProTv-ul de tot, sau poate fuzioneaza cu OTV si transmit 2-3 inmormantari pe saptamana, ba o ceremonie de la Vatican. Asta e, ramane TVR, Prima si inca doua trei posturi generaliste. In rest posturi de nisa si evident cele toxice in genul antenelor lu ‘ Felix.

4 comments

  1. S-a dus pe apa sâmbetei și ProTv-ul, funcționa prea bine ca sa rămână așa.

  2. Super dramatic, mega fantastic!
    Who gives a f…, lucrurile astea se intampla, oamenii sunt idioti
    Emisiunea era chiar tare, sunt revoltat nitel!

  3. foarte nasol daca sa intamplat asa cv. ne dam seama ca nimic nu e pe bune in romania asta, totul se rezolva cu o pila cu o spaga…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.