zambesc.com RSS Feed

Restaurant Dinar Timisoara – Un local de nota 6

Imi place sa mananc bine, in consecinta mai si gatesc, deci din cand in cand imi mai permit sa critic si pe altii happy . Zilele trecute am vizitat Restaurantul Dinar din Timisoara. Pentru cei din Timisoara si nu numai, Restaurantul Dinar se afla in spatiul unde a fost in urma cu ceva timp Restaurantul Camelot. Adica in Complexul Studentesc din Timisoara, str. Barbu Iscovescu.

dinar restaurant timisoara

Localul arata superb atat la exterior dar mai ales la interior. Are un design rustic, foarte reusit, niciun repros la acest capitol. Daca ar fi sa ii dam o nota restaurantului Diner pentru designul interior atunci nota ar fi 10. Dar totusi restaurantul e departe de nota 10 daca privim lucrurile in ansamblu.

Fiind trei persoane la masa, am decis sa comandam un platou. Din ce am inteles platoul era pentru trei persoane, cel putin in meniu era prezentat ca fiind mai complex decat platoul de doua persoane. Ne-am gandit ca e suficient, mai ales ca am serrvit si felul intai. Ba mai mult ospatarul ne-a asigurat ca sigur nu vom termina platoul. In realitate platoul saracut, adica multi cartofi sub cateva bucati de carne. In concluzie la Restaurant Dinar exista sanse sa ai nevoie de doau portii pentru a te satura.

restaurant dinar

Pana la urma oricum nu e bine sa mancam prea mult. Deci pentru acest aspect as scadea un punct, pana acum nota noua. Problemele insa nu se opresc aici, la intrarea in restaurant am fost intrebati daca vrem la nefumatori, am zis da. Insa la nefumatori unii fumau, prieteni cu ospatarul sau cu nu stiu cine, in fine nu conteaza. Pentru acest lucru as zice minus inca un punct, deci avem nota opt. Dar asta nu e tot, urmeaza cireasa de pe tort.

restaurant dinar timisoara

Dupa cum spuneam mai sus am comandat un platou cu diverse feluri de carne si cartofi. Pot spune ca in mare parte mancarea a fost delicioasa, insa mai spre final, am dat peste o bucatica de carne stricata. Da, era stricata, expirata, habar nu am, avea gust oribil. Pentru asta ar trebuie sa dau nota patru restaurantului, dar sa fie inca un minus doua puncte. Deci in final Restaurantul Dinar Timisoara e un local de nota 6.

In rest nimic de criticat, serviciile ok, poate umblat un pic la muzica. Mie imi place muzica sarbeasca, balcanica, dar mai putin cea de inmormantare. Iar dupa o ora de lalaiala iti vine sa aprinzi lumanari, uiti ca esti la restaurant si ca ai venit sa te simti bine.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Roxxy :

    A zis pe data de 13 mai, 2014

    Multumim pentru sfat! winking


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*